Petr Vachler
Tajemství a smysl života

views 93937 datum 10. 8. 2023 délka 01:1:7

Oficiální stránky filmu Tajemství a smysl života: http://tajemstviasmyslzivota.cz

Lístky na mimořádné předpremiéry: https://eshop.tajemstviasmyslzivota.cz/

„Ahoj všem, tuto přednášku jsem nechtěl zveřejňovat, protože jsem na ní přijel rovnou z opravdu hlubokého výjimečného šestidenního pobytu ve tmě. Slíbil jsem ji ale svému kamarádovi, Ctiradu Hemelíkovi, který pořádá Evolution Festival, že 22.dubna roku 2023 budu na místě. Navíc Ctirad byl u samého začátku filmu i jako koproducent a pomáhal mi shánět osobnosti z celého světa, které vystupují ve filmu. Byl jsem velmi citlivý, nekoncentrovaný a stále myslí tak trochu mimo naši realitu. Těžko jsem hledal slova, dával dohromady věty, přeskakoval mi has, neboť jsem byl stále hluboce emočně ovlivněn hlubokým deprivačním pobytem ve tmě. Byla to opravdu výzva. Po přednášce jsem řekl, že ať se jen uloží, že ji nikde vydávat nebudeme.  A najednou koukám, že téměř po čtyřech měsících, nedopatřením, je přednáška venku a má už přes deset tisíc shlédnutí. Volal jsem Dianě (Cesty k sobě), aby přednášku stáhla, že není dobrá a že říkám víc, než jsem chtěl. Diana se přimlouvala za zachování, že jsou pod videem hezké reakce, palce nahoru a jí se také líbila. Nakonec všechno je tak, jak má být. A když už se to omylem vydalo, tak jsem po delším váhání řekl: Nechme tedy přednášku veřejnou. Za to, že je zde může opravdu jen a jen Diana. Já bych ji nikdy nepustil ven:).

A protože je vidieo z dubna letošního roku, dodávám, že červnové mimořádné předpremiéry se velmi rychle vyprodaly po celé České republice. Film měl a zatím má opravdu hezké ohlasy: https://www.kinobox.cz/film/263475-tajemstvi-a-smysl-zivota/komentare. Děkujeme. Nakonec jsme se rozhodli předpremiéry zopakovat ještě v září a říjnu letošního roku. Většina z nich je už vyprodaná. Ještě asi přidáme Slovensko. Mockrát děkujeme za váš zájem a energii, kterou nám věnujete.

V úctě a pokoře, s láskou, Petr Vachler

P.S. Oficiální premiéra filmu je 23.11.2023"

Film více než odvážný... Co je smyslem života? Co je láska, humor, strach a smrt? Je všechno jen sen? Kdo jsme? Probudíme se, vzpomeneme si? Pomáhají nám bytosti z jiných dimenzí? Dokážeme už pochopit smysl Hry? Kdo je Stvořitel? Kde je Království boží? Blíží se doba odhalení? Odpovědi na tyto a mnohé jiné otázky hledá nový celovečerní film Tajemství a smysl života. A proč se autor námětu, scénáře a režisér filmu Petr Vachler rozhodl natočit tak autorsky vyhraněný film? Ve svém vystoupení vám Petr Vachler o projektu prozradí podrobnosti.

sdílet:
přehrát:
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě