Mé první opravdové setkání s Bohem

datum 9. 9. 2023
zdroj obrázku: Renáta Syřinková, Oáza vědomí - vytvořeno AI

V mých žilách od dětství proudí něžná vnímavost. Když se dívám na své dětské fotografie, v mých očích vidím zrcadlení něčeho hlubokého a vědomého. Narodila jsem se ve znamení raka a jsem račice se vším všudy, připoutaná k rodinným hodnotám, lásce a oddanosti. To vše zakotveno pevně v datu mého narození, 22. den měsíce, což mé intuici dodalo ještě větší sílu a citlivost.
Mé životní číslo je 8, které mi otevřelo cestu k prožitku karmických situací. Cítím, že je potřebuji přijmout, pochopit a vyřešit v lásce a odpuštění.

Mým osmnáctým rokem započalo karmické čištění. Brzo jsem odešla z rodinného hnízda, protože jsem toužila po svém vlastním domově a rodině. S nadějí v srdci jsem se vdala, ale už o rok později jsme se rozváděli. Můj svět se zatočil a já v něm byla naprosto ztracená a  pohlcena bolavými emocemi. Moje rodina mě ovládla jako loutku, řídila mé činy a slova. Ztratila jsem se v temném světě bolesti. Mé sebevědomí a sebe-hodnota se propadly do hlubin a já se cítila naprosto bezcenná.

Ale jako fénix, který vstává z popela, jsem se opět zvedla. Našla jsem si novou lásku a brzy jsme se vzali. Do našeho života jsme přivedli dva syny. Osud nám však připravil velkou zkoušku, když jim bylo 3,5 a 1,5 roku - poprvé jsem se setkala s Bohem...

Byli jsme na horském pobytu, obklopeni rodinou, naplněni smíchem a radostí z cestování. Ale v neděli, kdy jsme se chystali na další výlet, se stalo něco, co mi navždy změnilo život...
Balila jsem věci, zatímco můj muž a otec měli na starosti naše syny. Ale v nepozornosti se stala katastrofa - mladší syn zmizel. Slyšela jsem lidi venku křičet a běhat... věděla jsem, že hledají našeho mladšího syna. U řeky.
Našli ho. Plaval ve vodě, hlavičkou dolů. Byl bez dechu, bez srdečního rytmu. V kómatu.V sanitce synovi napojili srdce na přístroj a v nemocnici bojovaly všechny síly za jeho život.


Prožívala jsem nejtemnější chvíle svého života, otřesena nejhlubší bolestí matky...

Syn byl vrtulníkem dopraven do fakultní nemocnice na ARO. Seděla jsem u něj, povídala mu, umývala ho a hladila. Když jsem se potřebovala vyplakat a sdělit někomu tu obrovskou bolest, která byla v mém srdci a která mě pohlcovala, chodívala jsem do nemocniční kaple. Prosila jsem Boha, aby mi vrátil syna a vzal si mé manželství. Mluvila jsem s Bohem a cítila jsem ho...

Můj syn nakonec začal reagovat na bolest a začal se uzdravovat. Z kómatu se probudil. Ještě nějaký čas jsme pobývali v nemocnici a procházeli různými vyšetřeními. Syn se zázrakem uzdravil. I jeho vývoj byl rychlejší, než u ostatních dětí.

Tato zkouška mé duše ve mně zanechala hlubokou ránu. Objevily se u mne zdravotní problémy a žádné léky nebyly schopny mi ulevit. Můj muž byl pohlcen prací, jelikož jsme se pustili do budování malé firmy a já byla s dětmi odkázána sama na sebe. Stále se mi vracely obrazy ztraceného syna a já se dostávala na hluboké dno smutku a depresí. Po roce se moje manželství rozpadlo.

Nakonec jsem však našla světlo na konci tunelu v podobě lidí, kteří mi ukázali cestu k alternativním metodám léčení a osobnímu rozvoji. Otevřely se mi nové cesty a já objevila cestu sama k sobě.

Za velké transformační změny v mém životě vděčím svému synovi, který se obětoval, abych našla sama sebe. Setkání s Bohem v kapli bylo pro mě zážitkem, který se mnou půjde po celý můj život. Díky němu jsem našla svůj potenciál a smysl mého narození.

Můj život prošel mnoha dalšími úskalími, ale vždy jsem hledala ve své duši Boha. Moje intuice byla od té situace pro mě jedním z nejdůležitějších darů, kterého jsem si byla vždy vědoma.

Vím, že každá bolest v sobě nese i velké bohatství. Může nás nasměrovat na správnou cestu. Bolest je jen očista, která je velmi důležitá.

Nejsem zastáncem žádného náboženství. Bůh je pro mě archetypem nejsilnější energie a lásky. Je to pro mě síla, která dokáže hnout i vesmírem

Je to energie, ke které se klaním ve své malosti a ve velké víře v její existenci.

Už jsem dostala od Boha mnoho darů, kterých si nesmírně vážím a pokorně za ně děkuji.

S láskou, Renát

konzultace a terapie: www.oazavedomi.cz

Youtube: oáza vědomí

Autor: Oáza Vědomí
Zdroj: www.oazavedomi.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě