Jídla světla

datum 28. 11. 2020
autor a zdroj obrázku: ©minadezhda, Getty Images na webu Canva.com

Jolana Janišová je kulinářský anděl, který vytvořil jídlo pro vyživené tělo a potěchu ducha. Co jí k tomu dovedlo a proč je její strava vhodná pro všechny, to se dočtete v příspěvku. Rozměry knihy a její obsah mají duchovní přesah, což podporuje i aktuální channeling Plejád, který je součástí díla. Zkrátka, opravdu se máte na co těšit.

Cesty k sobě


ČESKÉ  SLADKÉ  PLACKY  PRO   RADOST,  ZDRAVÍ A  IDEÁLNÍ  VÁHU  ❤

Motivem pro tvorbu novodobého českého sladkého jídla bylo nádorové onemocnění autorky. Při hledání příčiny svého onemocnění postupně zjistila, že nemůže konzumovat cukr, lepek, laktózu a také teplomilné maso. A tak si položila otázku: „Co budu teď jíst?“ Hledala, zkoušela, tvořila několik let, až vytvořila své originální recepty úžasných Sladkých placek.

Sladké placky Jolany Janišové jsou vhodné pro všechny věkové generace. Pro děti, ženy, muže, mladé, zralé i seniory, pro bezlepkáře, vegetariány i vegany, pro zdravé i ostatní.

Na jaké Sladké placky se můžete těšit? Makovou, tvarohovou, perníkovou, kokosovou, skořicovou, jablečnou, semínkovou, čokoládovou, badyánovou…

V knize najdete kompletní postupy KROK za KROKEM, včetně přípravy a fotodokumentace jednotlivých kroků a další recepty pro inspiraci, a to i na vánoční stůl a spoustu dalšího…

Zdroj obrázku: Jolana Janišová

Porozumíte, jak získat ze své stravy maximum výživy a energie pro své tělo. Sladké placky vás nasytí a postupně dodají tělu výživu a tolik potřebnou energii po 5 až 7 hodin. Tato sladká dopolední snídaně vám nastartuje tělo pro celý den tak, aby vám neustálé chutě neodváděly pozornost a mohli jste se plně věnovat své práci, soustředit se na své úkoly a cíle. Můžete si tak ušetřit spoustu času, který můžete plně věnovat sobě či svým milovaným. A čekají vás mnohá další překvapení a zjištění.

Dejte tělu to, oč si žádá a ono se vám odmění. Správně vyživené tělo nezlobí!

Dozvíte se, proč diety dlouhodobě nefungují a jak vás vědomá strava povede k optimální redukci vaši tělesné váhy a to zcela přirozeně.

Kniha je koncipována do výjimečných rozměrů, které mají i duchovní přesah ❤

Seznámíte se s aktuálním poselstvím z Plejád prostřednictvím channelingu Evy Marquez. Objevíte, jak najít cestu k sebelásce a své hodnotě. Odkryjí se vám souvislosti spojené s komunikací v rodině, které vám pomůžou vybudovat si a udržet harmonické vztahy umocněné na příkladu láskyplného příběhu Jolany a Zdeňka očima manžela autorky.

Uvědomíte si své smysly a propojenost s matkou přírodou, hlavně skrze dřeva našich stromů a jeho využití v našich kuchyních včetně fotoinspirace.

Také se můžete těšit na nádherné originální mandaly osmi čaker harmonizující vaše tělo i Duši s vysvětlujícím slovním doprovodem a s mantrami v básních.

To vše je propojeno něčím, co nás přesahuje a co je přítomno vždy a všude, to co nemá začátek ani konec ❤

Autorka opět sestavila tým skvělých lidí, kteří se spolu s ní podíleli na tomto díle. Nyní se již můžete těšit na okouzlující vůni a chuť Sladkých placek ❤ , neb vám pomůžou k vaší vitalitě a vytvoří pohodu a krásné vztahy.

Jolana Janišová
jidlasvetla.cz

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě