Zážitky z Festivalu Evolution se stanou vaším pravým bohatstvím

datum 24. 3. 2023
Zdroj: Festival Evolution

Hledáte cestu k hlubšímu sebepoznání či sebeuzdravení? Chcete se setkat s astrology nebo se zeptat kartářek na svou budoucnost? Cítíte, že ve vašem životě nastal čas na změnu? Plánujete jíst  zdravěji? Toužíte po silném duchovním zážitku? Pak si nenechte ujíst Festival Evolution, který nabídne odpovědi a zkušené rady z mnoha oblastí. Těšíme se na vás v termínu 21. – 23. dubna v Křižíkových pavilonech na Výstavišti v pražských Holešovicích. 

Člověk míní, život mění. Většina z nás má spoustu plánů a snů, ale čas není bohužel nafukovací, a tak v dnešní uspěchané době je málo šancí, jak v krátkém čase stihnout vše, co máme v plánu. Od toho je tu ale Festival Evolution. Akce vhodná pro všechny, kteří to vidí prostě jinak. Festivalový program vám během pouhých tří dnů nabídne na jednom jediném místě nepřeberné množství odborníků na témata, která zaujmou, inspirují i pomohou. Pokud preferujete hlavně nákupy, můžete si zde nakoupit nejen výhodně, ale také bez výčitek k naší planetě. Pokud se zaměříte na program, čekají na vás přednášky, semináře, workshopy a ukázkové lekce, kterými vás provede více než 100 osobností z ČR i ze zahraničí. A to vše pod jednou střechou za jedno vstupné. 

Už nyní vám můžeme prozradit, že jsou pro vás připraveny tři přednáškové sály a jeden velký workshopový sál. Program bude vymazlený od pátku do neděle. Milovníky esoteriky a astrologie zaujme úžasná Monika Ben Thabetová a její tajná moc čísel. Monika vám vysvětlí, že datum narození není pouhá náhoda. Čísla v sobě ukrývají klíč k tajemství o každém z nás. Mohou nám dát odpovědi na naše nejniternější otázky a ukázat nám správný směr. Potkáte zde také Markétu Vostrou, renomovanou kartářka a astroložku. Swámí Jaataveda odhalí umění meditace přímo od indického mistra, Robert Policar zabrousí do tajů Mayské a západní astrologie a o cestě k duchovní proměně pohovoří Swámí Akash.Že intuici má v sobě každý, odhalí Helen Stanku, která zároveň poradí, jak se díky ní správně rozhodovat. O možnostech homeopatické léčby strachu povypráví Jiří Monhart a spisovatel Miloš Matula otevře téma Mayské proroctví a 3 dny tmy. Astroložka Věra Várady prozradí, jak si udržet energii a pozitivní vibrace. A tím nekončíme. Také numeroložka Monika Skákalová poodhalí význam numerologie v našem životě, další numeroložka Eva Baková vysvětlí, že s čísly je to jako s průvodci na cestě životem a léčitel Jaroslav Kalousek nám vysvětlí, jak nedoběhnout sám sebe. Zuzana Zíková se zaměří na regresní terapii a věřte, že toto je zatím jen malý výčet jmen z příjemně dlouhého seznamu.

Těšte se na herečku Simonou Babčákovou, která zde bude mít přednášku o umění komunikace, nebude chybět pohled na život svérázného režiséra Petra Vachlera. Jana Hrabalová Bendová vás seznámí s léčivou hormonálníjógou a naučí vás hned několik protistresových cviků. Velmi přínosná bude přednáška oblíbené transformační koučky Lucie Königové na téma Cesta zpátky k sobě. Mimo jiné se od ní dozvíte, co znamená pojem emoční smraďoch. Kouč a hokejový trenér Marian Jelínekpřítomným poradí, jak nalézt a využívat motivaci. 

Potkáte tu také Veroniku Vieweghovou s Petrem Janem Křenem, kteří vám v přednášce o ženské intuici a mužské síle v nás prozradí, jak tyto dva elementy spojit pro dosažení vnitřní harmonie. Věnovat se budeme i sexuální oblasti. O touze, vášni, vůni vzrušení a erotické bytosti v nás, bude přednášet lektorka Jana Mašková Zimolová. A pokud máte rádi tanec, vyzkoušíte si flamenco plné života pod taktovkou talentované Jany Hemelíkové Baudisové. Jak na silný imunitní systém pomocí fermentace prozradí Veronika Hájková a překvapí vás i zpěvák Ondřej Ruml, který bude na festivalu vystupovat v netradiční roli, tedy nikoliv jako zpěvák. 

Festival Evolution je navíc baby friendly. Přijďte tedy klidně i s dětmi. Prostě den jako stvořený právě pro vás. 

Kompletní festivalový program včetně seznamu vystavovatelů najdete na webových stránkách www.festivalevolution.cz.

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě