Z AKÁŠICKÝCH VHLEDŮ A PŘENASTAVENÍ:

datum 13. 12. 2023
Autor a zdroj obrázku: Jitka Saniová, vytvořeno pomocí AI

Propojení na podporu, sílu a ochranu od pravých prapůvodních předků pro naše území, jeho energetiku, hranice i lid a vystoupení ze všech energetických magických pokřivení a zkreslení historie za účelem narušení kontinuity propojení, jakéhokoli zneužívání potenciálu a schopností našeho národa a našeho území.

Každá duše, bytost, která je s následujícím v souladu, si může toto pro sebe užít a tím přispět i do kolektivního posílení pro větší jasnost, pevnost a uvědomění našeho jedinečného časoprostoru a Božského potenciálu a darů v našich rodových liniích.

BERU SI ZPĚT SVÉ BOŽSKÉ PRÁVO NA PLNÉ OTEVŘENÍ SE PROUDU PODPORY A VĚDOMÍ MÝCH PRAPŘEDKŮ, KTEŘÍ SPRAVOVALI, CHRÁNILI A POŽEHNALI TOTO ÚZEMÍ SVÝM ČISTÝM ZÁMĚREM A SVĚTLEM. JAKO ZÁSTUPCE SVÉHO NÁRODA VĚDOMĚ, ENERGETICKY, MENTÁLNĚ I SPIRITUÁLNĚ VYSTUPUJI ZE VŠECH HISTORICKÝCH I SOUČASNÝCH PROGRAMŮ A POKŘIVENÍ NA ZNEUŽÍVÁNÍ POTENCIÁLU, ENERGIE, DARŮ A SCHOPNOSTÍ MÉHO NÁRODA VE PROSPĚCH JINÝCH NÁRODŮ A ZÁJMŮ ORGANIZOVANÝCH SKUPIN. VYSTUPUJI ZE VŠECH VĚDOMÝCH I NEVĚDOMÝCH MANIPULACÍ, ILUZÍ A UDAJNÉ PODŘÍZENOSTI A SLUŽEBNICTVÍ MÉHO NÁRODA V KOLEKTIVNÍM POLI, PSANÉ HISTORII I JINAK.

DOVOLUJI SI PLNĚ SE PROPOJIT NA SVÉ KOŘENY PŘEDKŮ BEZ POKŘIVENÍ A V PRAVDĚ. NA SÍLU A OCHRANU SVÉ ZEMĚ, KTERÁ STEJNĚ JAKO V DOBĚ DÁVNÉ SKRZE POŽEHNÁNÍ A SÍLU DUCHA SVÉ POLE DRŽELA A DRŽÍ.

DOVOLUJI SI VNÍMAT LIDSKÉ BYTOSTI NA TÉTO PLANETĚ Z ROVINY VĚDOMÍ KOSMICKÉ LÁSKY A MOUDROSTI - TEDY JAKO SOBĚ ROVNÉ, BEZ POSUZOVÁNÍ A HODNOCENÍ, BEZ VZÁJEMNÉHO ZNEUŽÍVÁNÍ A POROVNÁVÁNÍ SE.

UMOŽŃUJI SI PROŽÍVAT A FREKVENČNĚ VLNIT A MANIFESTOVAT SÍLU A SVĚTLO SVÉHO RODU BEZ VŠECH POKŘIVENÍ V HRDOSTI I POKOŘE ZÁROVEŇ, SE ZÁDY ROVNÝMI V PROUDU BOŽSKÝCH ENERGIÍ SVOBODNĚ NAHORU I DOLŮ DO KOŘENŮ.

JÁ JSEM, JÁ JSEM, JÁ JSEM TA SÍLA, SVĚTLO, MOUDROST A HRANICE SVÝCH PŘEDKŮ V PROPOJENÍ NA POTENCIÁL BOŽSKÉ JISKRY V NÁS.

V lásce a úctě Sirin - Ramona Siringlen a Akášičtí mistři.

Zdroj: www.cestasramonou.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě