Vzkaz Shora

datum 9. 9. 2023
autor a zdroj obrázku: ©Bilanol na webu Canva.com

Dnes bych vám chtěla opět po čase přinést vzkaz shora. Myslela jsem během něj na mnoho lidí, jednotlivců i rodin, které jsem poznala nebo znám, i na další osoby všude po světě... a také na vás tady.

Energie okolo jsou...zvláštní. Nemá ani tak smysl psát o tom, že jsou změnové, a opakovat se tak, protože změnové budou dále. Děje se toho mnoho. Mnoho se mění a mnoho se ještě měnit bude.

Průvodci chtějí, abyste věděli toto: Vnímejte v druhých lidech část sebe sama. Snažte se v druhých lidech vnímat to dobré. Na to se zaměřujte. Vnímejte, že jsme propojeni a často na to vzpomeňte. Každý z nás je tvořen energií všeho, byť každý se nachází v jiném úseku cesty. Rozpoznáte-li tuto energii v druhém, vytvoříte spojení s jeho nejvyšší a nejčistší podstatou. Následujte cestu lásky.

Říká se a možná jste to již zažili, že Bůh je láska. Nemá to nic společného s klamným pozitivismem, musí to být skutečně prožito. Pro duchovní růst je nezbytné opouštět posuzování, negativní promluvy o druhých a hledat pochopení, vcítění, ještě později vidění podstaty. Vidíte-li ji, můžete druhé pozvednout.

Průvodci dále sdělují, že vědí, jak těžké může být otevření se lásce, stejně jako otevření se nekonečnému zdroji lásky. Mnoho lidí je zraněných a nevědomá zranění ubližují druhým, pakliže oni sami vědomí nejsou. Často je ještě bohužel vidět, že nejsou a vzniká tak kolotoč sporů a očerňování. Bude-li tento nekonečný kruh opakován a posilován, stane se svět místem, v němž není možné cítit se bezpečně a v němž lidé žijí strach a hněv.

Tato výzva již zde byla a stále je naléhavá: Přiznejte si všechny náročné emoce, situace, konflikty, zranění, strachy, které vám způsobují bolest. Přiznejte si i to, za co se hluboce stydíte. Cítíte-li stud, zkuste se na sebe podívat očima laskavosti a pochopení - vaše emoce a myšlenky mají někde v minulosti svůj původ, proto jsou teď a tady. Hledejte příčinu a uzdravte ji.

Najděte ztracenou cestu k lásce. Je velmi důležité, aby co nejvíce jedinců otevřelo své srdce vůči světu a druhým v něm, a zároveň se učilo ukotvení ve zdravé síle, bez které není stálé otevření možné.

Eliminujte své strachy, transformujte je. Pak se nebudete muset více stahovat do ochranné ulity.

Všichni lidé na Zemi hledají cestu. Na různých pomyslných poschodích. Někdo ji ještě nenašel, někdo právě dělá velkou spoustu chyb - ale bez nich nemůže uvědomění přijít. Prožívané těžkosti pomáhají lidem obracet se dovnitř. Byť někdo k tomu bude potřebovat více než jeden život...

Pokoušejte se v každém člověku, kterého potkáte, vidět člověka, který hledá cestu. A nezapomeňte takového člověka vidět i sami v sobě.

Autor: Veronika Neumannová, Bright Future Dimension
Zdroj: Bright Future Dimension

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě