Předci

datum 23. 8. 2023
autor a zdroj obrázku: ©mashabuba, Getty Images Signature na webu Canva.com

Dnes se ke mně po delší době vrátilo téma rodů mého otce a matky. Vzpomněla jsem na některé předky, kteří prožili v životě mnoho utrpení či odešli předčasně, ať v důsledku války nebo vlastním rozhodnutím. Znovu jsem si připomenula a navnímala, co v důsledku toho předali dalším generacím, které ještě neměly nejmenší tušení o projekcích a lidé si nepamatovali, že sem přišli pro nějakou zkušenost, protože vědomí na planetě a informace nebyly tam, kde jsou dnes. A tak trpěli...

Mnoho lidí dnes je nedůvěřivých a podezíravých kvůli prožitkům a vzorcům z původního rodinného prostředí, na něž se v průběhu života dle zákona přitažlivosti nabalovaly další, kompatibilní situace a zkušenosti. Když se jim začne dostávat podpory, mnoho z nich ji nedovede přijímat a pociťují strach z blízkosti a zranitelnosti. Strach ze ztráty důvěry, kdyby se otevřeli. Naučili se životem kráčet sami a zvládat vše sami. Mnoho z nich nevěří, že je bezpečné vzdát se obranných mechanismů a otevřít srdce. Někteří dokonce věří, že svět je nepřátelské místo, kde se vyplatí držet si distanc. Mnohde se jedná o generace žitou "pravdu", která je tímto velmi zesílena.

Ale dnes je již jiná doba, než byla dříve. Dnes žijeme s možnostmi, jaké dřívější generace neměly. Máme k dispozici techniky, cvičení a informace. Je zde podpora a není jí málo. Je na hmotě i v jemnohmotné sféře, proudí skrze Matku Zemi i její nejen lidské obyvatele. Můžeme o této podpoře mluvit, můžeme sdílet.

Myslím, že je načase ne říct, ale zavolat nebo jasně vyzářit do prostoru: "Dnes už nemusím trpět, dnes dokážu své srdce otevřít a uzdravit, pokud se pro to rozhodnu, a překonat tak minulost mou i mých předků."

Otevřít a uzdravovat srdce znamená dovolit hojnosti, aby přišla do života a naplnila jej. Znamená to dovolit si žít harmonické vztahy, lásku, sdílení a podporu. Znamená to také duchovně růst, protože bez otevřeného srdce se nelze dostat "hlouběji", poznat jiné sféry. Je čas překonat své bariéry, vědět, že je to možné a že na tento proces není nutné být sám. Žijeme teď a ne v minulosti. Je čas, aby minulost nadále neurčovala vaši přítomnost.

Krásné prožitky s otevřeným srdcem přeje Veronika

Autor: Veronika Neumannová, Bright Future Dimension
Zdroj: Bright Future Dimension

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě