O snění

datum 4. 2. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová - pomocí AI

A co když je to pravda? Tohle je věta, kterou si někteří z nás už někdy v životě poté, co prožili určitý sen, položili. 

Často se ráno probudíme se zděšením a pak si jen říkáme..."co se nám to zase zdál za sen"? Někdy jsou naše sny tak živé, že i po probuzení zůstávají v naši paměti dlouho uloženy. Dokonce nás mohou provázet i po celé dny. 

Ale proč máme vlastně sny? Co se v nich odehrává za příběhy? 

Během noci, kdy se plně dostáváme do našeho podvědomí, jsou nám často ve snech zobrazovány naše skryté strachy, potlačené touhy, tajná přání, či se dostávají na povrch naše uložená traumata. A to mnohdy i ta skrytá z minulých životů.

Někteří lidé mívají často i ne zrovna pěkné sny, ve kterých zažívají strasti a útrapy, případně vidí někoho trpět nebo se bát. Avšak co tyto sny znamenají? 

Nejprve bych chtěla trošku povzbudit ty z vás, kterým se právě třeba i často zdají ne zrovna pěkné sny. Jde o to, že díky těmto snům jsou z vašeho podvědomí vytahovány na povrch vaše skryté strachy, bolesti a traumata. Vše, o čem jste vědomě nemuseli ani tušit, že se ve vás skrývá. Skutečnost, že se tyto nezpracované podvědomé bloky dostávají díky vaším snům na povrch, svědčí jen o tom, že nastal právě čas, kdy můžete tyto nedožité a nevyléčené záležitosti uzdravit. Tedy pokud se jich opět nezaleknete a nebudete se je snažit potlačit. To, že k vám z podvědomí vstupují do vašeho vědomí je jen známkou vaší připravenosti se daným tématem zabývat.

Pokud jednou pochopíme, že události v našich snech jsou pouze odrazem našeho vnitřního světa, našeho prožívání, můžeme díky nim i mnohé pochopit. Můžeme se také toho hodně nového naučit.

Někteří z vás, kteří se snům třeba již delší dobu věnují, možná zažilo zážitky lucidních snů. Tedy snů, ve kterých si přímo uvědomíme, že jsme ve snu. Když se dostaneme do lucidního snu, můžeme začít tvořit. Pouhou myšlenkou dokážeme vystavět katedrály, pouhou myšlenkou dokážeme udělat cokoliv. Můžeme létat, můžeme se setkat s osobami, se kterými bychom se rádi setkali. Stejně tak se však můžeme nechat unášet snovou realitou  a pouze se staneme pozorovatelem toho, co ten který konkrétní sen nám právě ukazuje nebo nám chce ukázat. 

Pokud se dostaneme ještě dál, můžeme postupně pochopit, že sny jsou také často odrazem našich prožívaných paralelních realit. Jelikož jsme duše multidimenzionální, nejsme omezeni časem ani prostorem, nejsme ve své podstatě omezeni ani touto hmotou. Znamená to tedy, že určité duše mohou žít paralelní život třeba v jiné dimenzi, ale co víc, třeba i v současném životě. Pokud se však duše rozhodne žít najednou více životů, účel je ten, že chce rychleji postupovat ve vývoji vpřed. Avšak pokud duše prožívá jeden třeba hodně náročný život, potřebuje veškerou svou energii soustředit tento život, a proto si nevybere i žití v dalších realitách.

Navrátím se teď ale zpátky. Je tedy častým jevem, že reality, které ve snech zažíváme jsou někdy dokonce i oněmi paralelními realitami, které naše duše na jiném místě prožívá.

Každopádně pokud jste taky velcí snílci, zkuste brát vaše sny jako jeden z možných způsobů komunikace vaší duše s vámi. Naše duše nám právě našimi sny sděluje mnohé, jen je třeba naučit se jí naslouchat. Jakmile to dokážeme, pochopíme i to, co nám naše sny skutečně značí.

Přeji vám krásnou, objevnou a třeba i výpravnou cestu do hlubin vašeho podvědomí... cestu do hlubin vaší duše.

Autor: Janka Havláková
Zdroj: www.havlakovajana.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě