Magický listopadový horoskop pro jednotlivá znamení

datum 29. 10. 2023
autor a zdroj obrázku: ©alex_ugalek, Getty Images na webu Canva.com

Beran – 21. 3. až 20. 4.

Milí Berani. Vaše „já“ se hlásí o slovo. Nedokážete pochopit, jaké konkrétní situace mají vliv na vaši tvorbu. Chcete žít a toužíte po naplněném vztahu, začít je ovšem potřeba u sebe. Naplněný vztah se tvoří tím, že si nejprve určíte své hranice, pochopíte, jakým způsobem jste doposud tvořili a začnete od začátku a s nově nabytými pochopeními i vzorci chování. Jediné, co vám brání ve štěstí, je přijmout své „já“ a svou tvořivou sílu. Věci se nedějí sami, ale jako odraz toho, co cítíme. Chcete-li žít jinak, musíte nejprve změnit své pocity.


Lev – 23. 7. až 22. 8.

Mílí Lvi. Vaše vášeň a city jsou úžasné, ale bohužel si dostatečně neuvědomujete sílu vašich emocí. A fakt, že vaše chování ovlivňuje to, co prožíváte. Jenže nestačí se jen z posledních sil snažit změnit běh událostí, ale je potřeba se zamyslet nad tím, jak ty situace vznikají. Na jakém základě se tvoří? A jaký způsob tvorby je správný? Myslete na to, až v listopadu pohoříte při dalším pokusu najít své štěstí a vytvořit skutečný domov.


Střelec – 23. 11. až 21. 12.

Milí Střelci. Uvědomění si sebe je pro vás tématem tohoto měsíce. Vy a vaše „já“. Kolik ještě snesete neskromných požadavků vašeho okolí a přemrštěných nároků na vaší osobu. Kdy se už naučíte říci dost a uvědomíte si, kolik energie vás stojí uspokojování cizích potřeb. Zkuste se na to podívat jiným pohledem. Kolik energie by vás stálo začít naplňovat své vlastní potřeby a zkusit pro jednou tvořit své vlastní štěstí.


Býk – 21. 4. až 21. 5.

Milí Býci. Konečně se blýská na lepší časy, ale má to háček. Blýská se jen když pochopíte kdo jste a kam směřujete. Jsou to otázky na tělo, ale pokud si na ně nejste schopni odpovědět, zmítáte se ve stavu zvaném nevědomí. Uvědomit si sebe, své já a své pocity, to je nyní vaším úkolem. Teprve sebeuvědomění vám otevře cestu k vašemu skrytému potenciálu.


Panna – 23. 8. až 22. 9.

Milé Panny. Máte teď napilno. Snažíte se změnit svůj život, ale zapomněli jste nejprve změnit sebe. Tedy spíše pochopit, jaké generační vzorce ovlivňují váš život a jaké vzorce byste potřebovali pro vytouženou změnu. Štestí a spokojené vztahy jsou výsledkem cílené tvorby a umění zhmotňovat to, co potřebuji bez vlastních naučených omezení a pohledů na konkrétní situace i tvorbu vašeho života. Doporučuji změnit úhel pohledu a přečíst si něco o zákonu přitažlivosti.


Kozoroh – 22. 12. až 20. 1.

Milí Kozorozi. Umíte krásně vyprávět o svých plánech, ale velmi málo o svých pocitech. Bojíte se jich jako čert kříže. V hlavě vám běží tisíc otázek: Co si lidé pomyslí? Jak budu vypadat? Co když nejsem dost dobrý? Ale otázky by měli znít takto: Co potřebuji udělat pro to, abych byl šťastný? Proč nedokáži přijmout své pocity a komunikovat o nich? Kdo mi v minulosti tvrdil, že neumím tohle a nemohu tamto? A jakmile si odpovíte na otázky vaší duše, pochopíte, kudy se teď vydat.


Blíženci – 22. 5. až 21. 6.

Milí Blíženci. Otázka na tělo: Kdy v minulosti jsem se naučili žít svůj život tímto způsobem a je váš život takový jaký ho chcete mít? Proč si nedáte říct? Není ostuda požádat o pomoc, když to sami nezvládnete. Bojíte se vlastních pocitů selhání tak moc, že raději zůstanete tam, kde vám není dobře, ze strachu, že to může být ještě horší. Ale co když to může být mnohem lepší? Co když existuje možnost, že byste mohli mít to, po čem skutečně toužíte? Ovšem nejprve byste měli vědět, co to vlastně je?


Váhy – 23. 9. až 23. 10.

Milé Váhy. Ustojíte v listopadu ten svůj sebekritický pohled? Co když jste pouze naučeni se tímto způsobem na sebe dívat ? Co když je to pohled vašich rodičů, který vám dává tak zabrat, protože jste ho přijali za svůj? Stačí změnit pohled na sebe pohledem do svého nitra a oprostit se od všech starých zlozvyků. Zkuste se zamyslet nad tím, odkud se ty návyky vzaly a kdy v minulosti jste se s nimi setkali. Budete překvapeni, jak rychle se vám otevře pochopení vaší tvorby!


Vodnář – 21. 1. až 20. 2.

Milí Vodnáři. Jste na dobré cestě. Jen tak dál. Díky vaší zvídavosti vidíte za obzor. Ale stačí to? Co vlastně od vašeho života očekáváte? Jak ho chcete napnit? Co všechno vám udělá radost a dá vám pocit nezávislosti? Zkuste se nad těmito otázkami zamyslet. Možná najdete to, co hledáte a možná pochopíte, jakým směrem byste se teď měli vydat. Ušlechtilé cíle jsou naplňující a sebepoznání je fascinující. Tak objevujte, milí Vodnáři. Je čas naplnit vaši duši tvorbou vašeho záměru.


Rak – 22. 6. až 22. 7.

Milí Raci. Kdo jste? Jaké jsou vaše skutečné pocity? Umíte si poradit s tvorbou vašich vztahů? A tady už cítím energii, jak slušně drhne. Jaký vztah s partnerem byste chtěli mít? Co očekáte od partnerství? Jak chcete tuto oblast tvořit? No, máte co dělat. Jen odpovědi na tyto otázky vám dají dost zabrat, protože jste do teď tuto oblast tvořili více méně jen setrvačností. Ale co když je potřeba naučit se umění tvořit skutečné hluboké vztahy a naučit se naplnit je smyslem života a vlastní seberealizací.


Štír – 24. 10. až 22. 11.

Milí Štíři. Máte v listopadu možnost hodně vyrůst. Ovšem ne do výšky, ale do hloubky. Hloubka ve smyslu ponoru do vlastního „já“, sebeuvědomění a pochopení toho, co tvoříte a jakým způsobem tvořit chcete? Není nic jednodušího, než se zamyslet nad svým životem a najít nový smysl v sebepoznání vlastní síly a životní energie. Naučit se ovládat své emoce, pochopit své myšlenky a najít střed své tvorby. Otázkou je, kde se střed, tedy bod jediného okamžiku v plném uvědomění nachází?


Ryby – 21. 2. až 20. 3.

Milé Ryby. Vy jste došli na konec cesty. Tudy to už dál nevede. Narazili jste na vlastní omezení. Nebojte se rozebrat tu zeď, která před vámi stojí cihlu po cihle a pochopit, co vám brání jít dál a konečně začít žít. Nejsme tu proto, abychom se zastavili, ale proto, abychom se pochopili a naučili se ovládat naši energii, vědět, odkud se bere a jakým způsobem ji tvořit. Pokud nemáte dostatek energie pro svůj život a jeho tvorbu, nemáte nic.


S láskou Tínka

Autorka: Tina Hartmannová
Zdroj: magickakuchyne.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě