Kolektivní pole

datum 5. 9. 2023
autor a zdroj obrázku: ©Martin Damboldt, Pexels na webu Canva.com

V kolektivním poli je stále přítomný apel na léčení vnitřních zranění, která vznikla v minulosti. Je zde přítomna velká podpora pro tento proces. Ty, jejichž nitro je plné emocí a jejichž mysl je zahlcena myšlenkami, není možné zapojit do podpory navyšování kolektivního vědomí/ duchovní práce. Budou-li se takoví jedinci sami snažit zapojit, nebudou schopni dosáhnout k informacím vyšších úrovní a jejich sdělení nutně budou zkreslená nebo zcela mylná. Pro jasné slyšení/vnímání hlasu duše, je třeba mít své nitro co nejčistší a nejklidnější. Vězte, že takové nitro/vyzařování nemá valná většina osob, které jste kdy mohli vidět nebo slyšet. Proto je tak důležité zachovat si opatrnost při přejímání informací a hledat odpovědi v sobě - kultivovat svou praxi. A věřit tomu, že i vám se na duchovní cestě může dařit rozvíjet - pokud nebudete pasivní, a pokud dokážete přijmout skutečnost, že to vyžaduje více pozemského času.

Ti, kteří již s lidmi pracují a cítí občasnou nejistotu i přes svůj potenciál, se potřebují plně postavit do své síly - tuto sílu naplno přivést do vědomí, důvěřovat jí a dovolit jí, aby vedla. Nezapomínat pro podporu jiných na podporu vlastní cesty.

Pokud ještě nejste vyléčeni, není třeba si zoufat, protože nejprve je potřeba věnovat se svému léčení a zapojit se můžete kvalitně později - a to je mnohem cennější než zapojit se předčasně a nezrale. Každý, kdo si přeje postoupit výše, musí procesem léčení projít. Vaše uzdravení je velice důležité a nelze přeskakovat pořadí. Na čas tlačí jen ego.

Průvodci chtějí, abyste si přiznali náročné emoce, situace, konflikty, zranění a strachy, které vám způsobují bolest. Není to slabost. Nemusí se opakovat známý scénář protrahované bolesti, vstoupíte-li do tohoto procesu vědomě, odhodláni spatřit podstatu svého trápení a uchopit ji.

Průvodci si přejí, abyste znovu našli ztracenou cestu k lásce. Zraněný člověk své srdce vůči světu uzavírá a dovolí tak bolestné zkušenosti, aby mu potvrdila pocit oddělenosti od celku. Znovu se zjemňujte a hledejte svou cestu k lásce. Minulost již pominula a je možné z přítomnosti vědomě tvořit nové zkušenosti a prožitky.

Buďte ubezpečeni, že v sobě máte dostatek síly a schopností, abyste se z toho všeho dostali. Pokud jste dosud šli určitou cestou a nepřinesla žádoucí výsledek, hledejte nová řešení. Pokud se vám nedaří vybočit ze své rutiny, udělejte něco, co s vámi energeticky zatřese a pomůže změnit myšlení. Udělejte něco, co běžně neděláte. Rozbitím stagnace nebo rozšířením zúžené perspektivy se otevřou nová řešení a cesty. Budou moci přijít indicie, vize a znamení, pocity, případně vám do cesty vstoupí i lidé, kteří mohou a chtějí pomoci.

Směle do toho.

Autor: Veronika Neumannová, Bright Future Dimension
Zdroj: Bright Future Dimension

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě