Horoskop červenec 2023

datum 29. 6. 2023
autor a zdroj obrázku: ©madalina_constantinescu, Getty Images na webu Canva.com

Nejvýznamnější konstelace červenec 2023

První polovinu tohoto letního měsíce budou ovlivňovat harmonicky působící konstelace přející výletům do přírody či vysokohorské turistice a setkáním s rodinnými příslušníky (Slunce s Merkurem bude postupovat znamením Raka), díky této konstelaci by se měly i hýbat obchody. Venuše ruku v ruce s Marsem bude procházet královské znamení Lva, takže nuda nebude na pořadu dne a lidé se budou s chutí seznamovat, nebudou šetřit na zábavách a mnohdy zapomenou na slušné vychování (Venuše kvadrát Uran ve znamení Býka). Ve druhé půli tohoto měsíce se však již přiženou pomyslná astrologická mračna (Mars opozice Saturn, Merkur kvadrát Uran) a výsledkem pak budou dramatické děje v přírodě i ve společnosti. Bohužel i na našem území lze očekávat ve druhé polovině července zvýšenou četnost karambolů v hromadné i v individuální dopravě, přijít mohou i výpadky počítačových či rozvodných sítí (tranzitující Merkur ve znamení Lva bude v opozici na Urana republiky ve znamení Vodnáře).

1. - 2. červenec - Slunce s Merkurem ve znamení Raka bude v sextilu s Jupiterem ve znamení Lva, což vytváří příjemnou kvalitu času jak pro byznys, tak pro setkání s přáteli nad sklenkou dobrého moku.

3. - 4. červenec - Slunce trigon Merkur republiky, Merkur konjunkce Jupiter republiky – dají se očekávat úspěchy našich obchodníků, politiků a umělců.

6. - 7. červenec - Merkur sextil Uran vytváří dobrou kvalitu času pro nákupy výpočetní nebo komunikační techniky.

9. - 10. červenec - Merkur v Raku bude v trigonu s Neptunem v Rybách, a to je konstelace přímo vybízející k cestám k vodě a po vodě, rovněž pak ke studiu duchovní literatury.

14. - 15. červenec - Slunce sextil Uran opět přeje investicím do výpočetní a komunikační techniky, světlo světa mohou spatřit zajímavé novinky vědy a techniky.

19. - 24. červenec - z astrologického hlediska to jsou velmi dramatické dny, za kterých může svět očekávat řádění živlů přírodních i teroristických. Vyloučit nelze zemětřesení, sesuvy půdy, výbuchy sopek, cyklóny, požáry a prudké bouře. Otřesy mohou přijít i na světových burzách, možné jsou výpadky rozvodných a počítačových sítí. V těchto dnech není radno podnikat cokoliv riskantního. (Mars opozice Saturn, Merkur kvadratura Uran). Možné jsou i havárie v hromadné dopravě a to bohužel i v letecké či železniční.

26. - 28. červenec - Merkur dostihne na své pouti ekliptikou Venuši na konci znamení Lva a díky tomu by se obchody měly hýbat, lidé by spolu měli dobře komunikovat a opět by nuda neměla být na pořadu dne. Jsou to velmi dobré dny pro důležitá jednání, pro podpisy smluv, pro uzavírání obchodů a pro seznamování se s vhodnými partnery.

29. - 31. červenec - pro naši republiku to jsou z pohledu astrologického vcelku pohodové dny, jelikož tranzitující Venuše bude v harmonické vazbě se svou pozicí v horoskopu republiky a navíc tranzitující Mars vytvoří sextil na Merkura republiky. V důsledku těchto pozitivně působících konstelací lze očekávat úspěchy našich umělců i obchodníků, zabojovat by měli i naši sportovci ve střetech se svými protivníky.

Autor: Richard Stříbrný
Zdroj: www.stribrny.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě