Úplněk v Blížencích

datum 26. 11. 2023
autor a zdroj obrázku: ©IgOrZh, Getty Images na webu Canva.com

Úplněk v Blížencích 27.11. 2023 V 10h16 nastává úplněk ve znamení Blíženců. Jak Slunce ve Střelci tak Luna v Blížencích jsou v dynamické a napěťové kvadratuře na Saturn v Rybách.

Měsíc může ovlivňovat lidskou psychiku – z astrologického hlediska je zodpovědný za emoce. Během úplňku mohou někteří lidé prožívat opravdu silné emoce, a to jak ty pozitivní, tak negativní. Dostavit se může úzkost a změny nálad. Úplněk také zvyšuje agresivitu a podrážděnost, zaregistrovat můžete také zvýšenou nervozitu. Úplněk je nejčastěji spojován se spánkem. Někdo trpí silnou nespavostí, jiný prožívá velmi divoké a barvité sny. S úplňkem je spojováno špatné hojení ran, takže pokud vás čeká operace, rozmyslete si, zda chcete rekonvalescenci podstoupit během úplňku. Samozřejmě, pokud to situace dovolí. U žen zesiluje úplněk plodnost.

Všechny síly úplňku se pak koncentrují do tří předcházejících dnů!

Tento úplněk nás motivuje k rozšíření duševního obzoru, k učení se novým věcem, k odvaze vyzkoušet nové věci. Kvadratura od Saturnu v Rybách bude Blíženecké nadšení poněkud brzdit, ale zato prověří, abychom to, co se chceme naučit, poznat a vyzkoušet vedlo k něčemu smysluplnému. Saturn také poukazuje na to, že je třeba převzít plnou zodpovědnost za své skutky a činy

Blíženci jsou znamení, které potřebuje komunikovat, ptát, získávat nové informace a předávat je dále. V oblasti, ve které máme znamení Blíženců se v podstatě celý život učíme. Kvadratura Saturna nás nabádá, abychom pečlivě prověřili všechny informace, které chceme přijmout a šířit je dále. Vede nás k tomu, aby se naše mysl zabývala podstatnými a smysluplnými informacemi

Venuše ve Vahách se nachází v konjunkci s Jižním lunárním uzlem a v dynamickém kvinkunkxu na Uran v Býku. Nyní je vhodný čas k novému přístupu k případným nedořešeným záležitostem v oblasti partnerských vztahů. Je také možné, že nedořešené záležitosti v partnerských vztazích nyní razantně otřesou tím, co považujeme za jistotu.

Na fyzickém těle Blíženci ovládají průdušky, plíce, dech, paže a ruce. Tyto orgány jsou nyní velice citlivé a neměli by na nich být nyní prováděny chirurgické zákroky.

Blíženci nyní uzavírají jeden lunární cyklus. 

Autor: Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě