Stručný návod na chůzi po vodní hladině aneb jak přežít transformační období a posunout svůj život na vyšší úroveň

datum 15. 11. 2023
autor a zdroj obrázku: ©BERKO85, Getty Images Pro na webu Canva.com

Nejparadoxnějším zjištěním probíhajícího revolučního procesu změny člověka jako bytosti a proměny lidského společenství a planety Země, tempem a způsobem, který nemá ve Vesmíru obdoby, je, že návod na provedení skutečné změny působí na první pohled velice banálně a vlastně nikoho moc nezajímá. Zástupy mystiků, spirituálních učitelů a věhlasných vědem, očekávajících již několik let spektakulární zázrak spojený s čarodějným skokem do nových dimenzí, zklamaně odcházejí ze sálu, v němž zaznívají jednoduché a zdánlivě zázraků prosté rady, jak této, vpravdě revoluční změny, dosáhnout. Jak se zbavit téměř přes noc zátěží minulosti a stát se jedinečným a svobodným tvůrcem svého vlastního osudu bez omezení a limitů. Jak žít šťastný, zdravý a minulostí nezatížený život ve všech jeho oblastech, plný lásky, radosti a hojnosti.  Pojďme si teď velmi stručně a v bodech v několika větách připomenout, v čem onen zázračný, a přesto přehlížený, návod spočívá.

Na úvod je potřeba uvést následující: „Jde to!“

Jen to chce bezvýhradně opustit programy našich rodičů, které jsou plné kdejakých omezení typu: „to voni“, „vždyť jsem to říkal“, „podívej se na Járu od vedle, jaké má vysvědčení a jak hezky jezdí na kole…ne jako ty“, „mlč, ti povídám!“ atd. Jinými slovy je nezbytné vystoupit z role oběti, kterou nám připomíná symbol všudypřítomných křížů a která se téměř dva tisíce let (současná Bible nabrala svoji současnou podobu několik století po ukřižování Ježíše Krista) nese jako příběh Kristovy „megaoběti“ a podsouvá nám, že pokud budeme trpět za někoho jiného, vykoupíme ho tím z jeho hříchů. Tento příběh, o kterém málokdo přemýšlí z pohledu zákona přitažlivosti, neboli zákona reflexe, podle něhož je realita tvořena jenom a pouze naší energií, přesněji, našimi emocemi a při vědomí principu svobodné tvorby každého jednotlivce, je z pohledu těchto základních principů fungování Univerza nutně klamný a vede nás jen k tomu, že neustále odevzdáváme odpovědnost někomu jinému a nedokážeme uvěřit tomu, že vše, co prožíváme, je výsledkem naší vlastní tvorby! Neuvědomujeme si, že pokud se cítíme jako oběť, tvoříme si nutně prožitky, v nichž budeme jako oběť vystupovat.

Proto je nezbytné vědomě se postavit do skutečné a neomezené role tvůrce!

A teď už je tu jen „pár“ nástrojů, které pomohly k velké změně mně a mé rodině.

1) Vyřešte nejprve sebe.

Narovnejte vztah k sobě samému. Vy jste ten nejdůležitější a život, který žijete, tvoříte jen a jen vy a za něj jediný jste také sami odpovědní!

2) Teprve pak vyřešte své vztahy (tedy své vnitřní nastavení) směrem ven.

Nejlépe v pořadí partner, děti, ostatní. Podstatné je, abyste se naučili mluvit zcela pravdivě o svých pocitech (tím rozhodně nezasahujete do života jinému, ani vám nikdo nemůže vzít vaše pocity, nemůže vás ani přesvědčit o tom, že máte pocity jiné, než je opravdu máte).

 Tyto dva kroky v sobě zahrnují i určení si vlastních hranic. Jak již bylo shora uvedeno, nenechte nikoho, aby tvořil váš život za vás. Každá duše má jedinečnou cestu a jedinečné talenty a jejím jediným úkolem je naplnit svůj život, tedy tuto cestu najít, vydat se po ní a svoje talenty naplnit. Stejně tak je důležité dodat: „Nepleťte se do cesty někoho jiného!“ Pokud budete neustále tahat jiného z bryndy, věřte, že mu tím nepomůžete. Naopak, připravíte o energii sami sebe a ani zachraňovaný si vaší pomoci vážit nebude. Buď na ni zapomene, nebo ji dostatečně neocení, v horších případech se vám „odmění“ jejím úplným odmítnutím. Pouze tehdy, pokud budete na „své“ správné cestě a plni síly, vzbudíte zájem ostatních a jejich touhu vydat se tou „jejich“ správnou cestou. A nikoho nekopírujte, neboť jeho cesta je jeho cesta. Vy, jako každý jiný, máte zcela jedinečné talenty, díky nimž můžete být nejlepší na světě naprosto originálním, tím „vaším“ způsobem a nikdo jiný se vám nemůže vyrovnat!

3) Zdraví, zdravá strava, péče o fyzické tělo.

Fyzické tělo je darem, který jsme dostali na naši cestu. Važme si ho a buďme za něj vděční. Proto nám pomáhá zdravá strava plná přírodní energie, která nám pomáhá udržet a posílit naši podstatu, naši životní energii. S tím souvisí i posilování této energie pomocí přírodních doplňků stravy a přírodní léčitelství, zejména ve formě bylinek a přípravků z nich vytvořených. Pokud jde o naše osobní zkušenosti, stravu i doplňky vždy ladíme na zcela konkrétní aktuální energie. Součástí této péče je i pravidelné cvičení, které pomáhá nejen tělo posilovat, ale pomáhá mu i odbourávat energetické bloky, které skrze něj nemohly projít a usadily se v různých částech fyzického těla. My volíme speciální druh energetického a rehabilitačního cvičení, které navnímává vždy podle aktuálních energií moje žena a díky tomu svá těla dokážeme i v náročných dnech udržet bez komplikací, které sebou přinášejí divoce se valící energie.

4) Tvorba.

Spojili jsme práci na úrovni energií s prací v rovině čistě fyzické. Léta meditací ještě samy o sobě nikomu nepostavily dům. Je potřeba si uvědomit, že práce s energií pouze vytváří podmínky pro její realizaci. A ta musí proběhnout ve hmotě. Někdy stačí fyzicky zahájit určitý proces, který fakticky dokončí někdo jiný (např. dáte inzerát, díky němuž prodáte svůj starý byt, zatímco nový vysněný dům vám postaví řemeslníci atd.), někdy musíte přiložit ruku k dílu vy sami. Pokud jsou energie nastaveny dobře, věřte, že budete mít dostatek síly na vše potřebné.

 A pozor! Tvorba v rovině individuální, vztahové i kolektivní, musí být v souladu s energiemi (rozuměj „zájmy“ ) planety. Všechny úrovně transformace totiž probíhají současně a je třeba mít na paměti, že pokud nám to drhne jen v jedné z těchto rovin, zadrhává se nám celé naše individuální soukolí.

A ještě jedna zkušenost. Ve fyzické rovině je potřeba v každé oblasti jít až na samou hranici současně možného. Tedy tam, kam až nás okolnosti a celý systém pustí. Tím posouváme nejen svoje, ale i jeho hranice. Je třeba si zároveň uvědomit, že systém je potřeba transformovat, tedy změnit jeho způsob fungování tak, aby vyhovoval našim potřebám a umožnil nám svobodně tvořit. Není smyslem ho skokově zničit, neboť jeho úplný pád by při současné úrovni Vědomí na planetě znamenal nepředstavitelnou destrukci ve všech oblastech našich životů.

Dočetli jste až sem? Že tohle není žádný zázrak? Že to všechno víte?

A zkusili jste to?

Ne hlavou, ale opravdu z duše!

Tak zkusili?

Že ne?

Tak to zkuste všechno spojit dohromady. Opravdu a poctivě, z duše.

… Že se stal zázrak?

Tak vidíte…. 

Radek

Autor: Radek
Zdroj: magickakuchyne.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě