Rok 2024

datum 31. 12. 2023
autor a zdroj obrázku: ©FilippoBacci, Getty Images Signature na webu canva.com

Krásný sněhový den,

po dlouhé odmlce, která byla spojena s mou transformací, se opět ozývám, abychom se podívali, jak to vypadá s rokem 2024. Podíváme se na to více způsoby.

2024 = 8 rovnováha, karma, akce, vnitřní síla

Co nám přináší celkové číslo 8 – co má být naplněno v tomto roce? 

Tento rok nás povede ke své vnitřní síle, k uzdravování karmických záležitostí a zároveň udržovat se ve svém středu a v rovnováze. Nejen sebe, ale i všechny oblasti svého života. A ve vztazích!

V tomto roce můžeme mít někdy pocit, že se pohybujeme jak na horské dráze. Hodně akce. Pořád se něco děje. A čas běží. Nestíhám. Pozor v tomto roce také na netrpělivost. Raději napočítej 2x do deseti, než budeš konat. Emoce mohou hrát velmi důležitou roli. Mohou kalit rozum. 

Rok, který bude hodně o vztazích. TY A JÁ. JÁ A TY. Já a partner, rodič, dítě, kamarád, šéf, kolega, soused, …… kdokoli. Silněji nás to bude vést pracovat na svých vztazích. Vyjadřovat své pocity a emoce v nich a také nechat se vést svým nitrem, svými pocity a intuicí. 

Také tento rok bude víc zaměřen na muže, mužskou energii. Už v roce letošním 2023 bylo hodně vidět, že přišel čas pracovat u mužské populace. Ne, že by někteří nepracovali už dřív, ale většina spala a spíše to ženy (značná část) už několik let na sobě tvrdě dřely. 

Ale není to jen o mužích a ženách. Je to i mužské a ženské energii. A tu máme každý z nás v sobě. 

A nyní je na řadě ta mužská. Ta akční. Umět se ozvat, když je něco přes čáru. Jít do akce, když je potřeba. Nesedět a nevyčkávat (to je právě ženská energie). Je potřeba poladit naše vnitřní muže – aby se dostali ke svým pravým kvalitám, aby je nepotlačovaly. 

A i uvnitř nás je potřeba, aby se pak tyto energie vyrovnali. Abychom je využívali podle toho, jak nás naše INTUICE vede. Někdy vyčkávat a naopak někdy jít za své štěstí bojovat. Naslouchej své intuici. Rok 2024 nás k ní také povede víc a víc. Naslouchat tomu, co nám přichází z našeho nitra a víc a víc nechat vlivy zvenčí, aby nás tolik nezasahovaly. Osvobodíme se tím od manipulace a tlaku zvenčí. (vypnu TV a dopřeju si raději čas pro sebe, v klidu a tichu.) Co mi říká mé nitro? Kam mne vede?

Co nám bude tento rok pomáhat: Pohyb i meditace. Odpočinek i akce. Udržovat rovnováhu ve všech oblastech. Také pomocí dechu do středu se do něj zpět dostávat.

Karty k roku 2024 říkají - Už dlouhodobě dochází k uzdravování, očišťování stále na hlubších a hlubších úrovních. 

Až to budeš cítit (v tom správném načasování) jsi vyzývána, abys prozkoumala, jak ty sama, tví předci nebo společnost, vědomě či nevědomě, působíte bolest ostatním. 

Najdi způsob, jak sejmout štít ze svého srdce (vytvořeného k ochraně tebou, aby ti nikdo neubližoval – podívej se na to tak, že tato situace ti pomáhá se vyléčit. Musíš se vzdát své neustálé obrany a překonat koncept dobra a zla.) a uvidět věci takové, jaké opravdu jsou pro všechny lidi (vidět stíny, nenávist, zranění, odloučenost, odstřižení, chyby a smutky). 

Máš upřímně od srdce říct, že je ti to líto a vystoupit ze vzorců chování, které ubližují. Nejde tu o vinu. Věnuj svůj čas k vyléčení. Tak se můžeme dostat zpět do jednoty. 

V tomto roce dojdeš na důležitou křižovatku, kde hodně bude záviset na tom, jaké uděláš rozhodnutí, protože to bude určovat tvé další směřování. 

Nespěchej na sebe a dočkej, až to tak budeš cítit. Hodně jsi toho ve svém životě dosáhla, vybudovala. Nyní jsi vedena k tomu, aby sis uvědomila a pečlivě zvážila své možnosti a byla ochotna riskovat, protože nyní máš neomezené možnosti a je jen na tobě, pro co se rozhodneš. Jestli půjdeš po vyšlapané cestě – cestou, kterou už znáš, ale výsledek také nebo po nové, nevyšlapané…kde to může stát za to! 

Co opravdu nyní od života chceš?? Odeber se do ústraní a hledej v sobě. Vynes na světlo své touhy k plné a vědomé pozornosti Stanov si své cíle, nyní je ten správný čas! Podle toho udělej pak své rozhodnutí. 

A pak se uvolni, hraj si, slav, raduj se. Je čas přestat být tak vážná. Uvolni se. Dovol si radovat se ze života. Jsi dlouhodobě v procesu hlubokého obnovování, stažená sama do sebe, v ústraní od ostatních. Přichází čas se uvolnit.

Leni Zasadil Bicencová

Zdroj: lenkabicencova.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě