MUDr. Tomáš Lebenhart, Můj pohled na pandemii

datum 31. 3. 2020

Každé onemocnění na individuální rovině má svůj hlubší zdroj v psychice a emočním stavu mysli nemocného, Nemoc, chorobný příznak, obtíž i z nezdravotní oblasti jsou zákonitě v souladu s psychosomatikou. Dále často bývá ve hře ještě karma, tj. energetické vyrovnávání našeho odchýlení od božského řádu a své přirozenosti. Na současnou pandemii zprostředkovanou virem SARS CoVid 19 je možno hledět i tímto způsobem. Ano, i ona má svoji „psychosomatiku“ i komické důvody. Pouze nejde o individuální rovinu, nýbrž globální, resp. národní. Stmívá se. Přichází tma…

Před touto situací jsme jako západní civilizace byli mnohokráte varováni (naposledy např. Indiány kmene Kogi), avšak tato nesčetná varování jsme nebrali ve své většině dostatečně vážně. Vybraný typ běžného koronaviru byl naprogramován nepozemskými ajťáky. Mám o tom informace z několika nezávislých zdrojů, jež jsou schopni kvalitního channelingu. Tento velmi inteligentní program může být kdykoliv deaktivován. Vše záleží jak brzy a zda vůbec kritické množství populace pochopí jeho smysl! Zatím převažuje panika, chaos a soustředění na nepodstatné, zástupné věci (jako např. nošení roušek či usilovná práce na „léku“ a očkování).

Můžeme si všimnout, že si virus vybírá především lidi produktivního věku a bohaté části Země. Z hlediska národů lze detekovat jasnou karmickou stopu. Perská říše, Římská říše, Španělští dobyvatelé a Angličtí a Francouzští kolonizátoři, Němci… Bílí Američané. Ti všichni svou jangovou expanzí významně narušili energetickou rovnováhu našeho světa. Nastal čas vyrovnávání a pravdy. Poslední staletí život převážné části lidstva (té, tzv. civilizované a bohaté) ovládaly stínové energie arogance, nenasytnosti, lhostejnosti a setrvačnosti. Z člověka se stal opravdový predátor. Myslí si někdo, že většími predátory jsou tygři nebo žraloci? Vězte pak, že tygr či žralok napadne ročně několik desítek lidí a patrně k tomu má nějaký přirozený důvod. Z toho takové napadení nepřežijí jednotlivci. Za stejné období ovšem člověk zabije stovky tygrů a statisíce žraloků – a to buď ze zábavy, nebo pro obchod. Ani mikrosvět není naším nepřítelem. Je tady pro nás. Jednak nám umožňuje vůbec žít a také nám zprostředkovává pokyny shůry, když to vyjádřím trochu poeticky. Vše (včetně počasí, jež svými živlovými energiemi očišťuje planetu) stoji při nás při lidech. Vše je tu pro nás a jediní kdo nám škodí, jsme my sami! TO je třeba pochopit!

Zastavme se na chvíli u pozitivních dopadů, které již nyní můžeme pozorovat. Vidíme náhle zcela obnaženou nefunkčnost všech možných systémů. Jsem lékař, a proto zůstanu u systému, který dlouho a dobře znám. Již v roce 1970 jsem krátce pracoval jako student na velkém oddělení jedné velké pražské fakultní nemocnice. Vykonával jsem práci zřízence neboli sanitáře. Již tenkrát mne šokovalo několik případů, smrti vyhladověním. Babička neměla sílu se sama nakrmit a tak jí bylo jídlo vždy odneseno, aniž by měl někdo čas nebo zájem ji 3x denně nakrmit. I dnes umírají lidé v našich nemocnicích na buněčnou podvýživu, i když jsou velmi obézní. Pumpujeme do nich jedy, které nazýváme léky… Mimo optativu a urgentní medicínu zdravotnictví funguje a nyní je to jen více vidět. Padají masky a odkrývá se holá pravda. A my si ve zmatku nasazujeme nefunkční roušky a zahalujeme se před neviditelným nebezpečím…

Jsme hluší a slepí. Spoléháme na svůj rozum a vsázíme na hmotu. Na soutěž a cítíme povinnost stále se zvyšující prosperity a navyšování majetku. Naše lhostejnost spočívá k nevnímání utrpení jiných lidí, zvířat a přírody. Jsme lhostejní a hluší i vnitřní moudrosti dané nám Stvořitelem v genech. Ignorujeme vnitřní hlas a své pocity – jež jsou vždy pravdivé. Není totiž v možnostech mysli a rozumu rozeznat pravdu od nepravdy… a tak se děje, co se děje a čas harmonie uzrál. Teď ještě musíme my, lidé uzrát a dospět. Dospět do prostoty a plné důvěry v Život. Nesnažit se ho řídit a mít pod kontrolou, nýbrž oddat se mu. („Děj se vůle tvá, Pane, nikoliv má.“) Naše naprostá bezmoc vůči inteligentnímu viru je do očí bijící. Naší šancí je pochopit, složit (z hlediska programátorů legrační zbraně) a nastolit místo konkurence kooperaci. Hezky česky táhnout za jeden provaz a uvědomit si Jednotu lidstva a všeho…

Ještě několik praktických rad, abychom, přeci jen stoupli nohama na zem. Viru nemá rád teplo. Doporučení zní: Zateplujte se, zejména zevnitř. Pijte jen teplé nápoje, byť třeba jen vodu. Nic mraženého, studeného. Můžete jíst pálivé papričky, pepř, nejlépe kayenský – což jsou vlastně speciální papričky, jež vytvoří vnitřní teplotu. Viru má v sobě mj i program nestimulování vysoké teploty napadeného organizmu. Dále je dobré zvyšovat (lépe řečeno zinteligentňovat) protivirovou imunitu. Např. houbou Ganoderma Lucidum nebo-li Reishi. Já osobně každý den inhaluji koncentrovaný roztok MMS (24,5% chloritan sodný + 3,4% kyselina chlorovodíková. Může být i citrónová nebo hydrogensíran sodný). Poměr 1:1. stačí 3+3 kapky a tři hluboké nádechy a výdechy vzniklého kysličníku chloričitého. Na sliznicích respiračního traktů spolehlivě zničí přítomné viry. V prevenci postačí jednou za den. Velmi se též preventivně osvědčuje Citomix – homeopatická komplexní informace. 2x denně 3 kuličky rozpustit v čistých ústech. Taktéž autopatie z vařeného dechu může být jek dobrou prevencí tak i léčbou. Kvalitní koloidní stříbro (kolem 20 ppm) je také dobrým pomocníkem. A samozřejmě vitamín C, nejlépe z přírodního zdroje, např. z rakytníkového extraktu a to v liposomální úpravě. Tedy obalený tukem, aby se pod žaludkem v tenkém střevu mohl 100% vstřebat do krve. 3 gramy denně jako prevence stačí – ve třech dávkách, lépe po jídle. Je spousta dalších možností jak držet viry na uzdě a něco smysluplného dělat. Třeba brát kozí kolostrum.

Důležitou roli má také hluboké dýchání a posilování energie plic a brzlíku. Několikrát za den si můžete ohnutými prsty zaklepat na oblast horní části hrudní kosti. Aktivujete si tak thymus (brzlík) jeden z imunitních orgánů. A když si zabubnujete pěstmi (jak to dělají gorily) na horní části hrudi (plicní hroty), aktivujete prokrvení plic. Velmi jednoduché je i ošetření korejskou tradiční metodou su-jok. Nějakým ostrým předmětem si můžete stimulovat energii plic ai horních cest dýchacích. Ty jsou na mapě ruky na vnitřní plošce palcového kořene, tzv. thenaru. Průdušnice jde pak po vnitřní straně palců je střednímu kloubu.

Z hlediska situační či symptomatické homeopatie se zdá lékem první volby Arsenicum album 30, ev. vyšší potence. Již jsem zaznamenal první evidence, že tato homeopatická informace dokázala uzdravit těžké případy koronavirového zánětu plic. Určující příznaky nebezpečné fáze: Silné pálení na prsou, tlak na hrudi jako kámen, neklid, žízeň na malá množství studené vody, strach ze smrti, suchý kašel.

Všimněte si, kolik desítek tisíc lidí se v Číně a Korey uzdravilo. Oni se tam totiž léčí! Tradiční bylinnou medicínou, která zahrnuje i zdravou stravu. To se v západním světě neděje, protože je to nevědecké. Jak ubohý a nebezpečný argument našich odborníků. Chtěl bych zde vysvětlit pojem odborník a věda. Odborník (expert) velmi dobře rozumí dané oblasti. Má ji dobře prostudovanou a časem v ní získává zkušenosti a hromadí přečtenou či napsanou odbornou literaturu. Ve svém oboru se tedy vyzná mnohem lépe než ostatní lidé. Pokud ale zároveň nemá milující otevřené srdce a jeho základní úmysl není nezištně pomáhat, není takový znalec nikomu prospěšný. Totéž platí i jakékoliv nauce a vědě jako takové. Dokonce to platí i o církvích a náboženských hnutích.

Opusťme tedy veškerá náboženství – včetně materiální vědy a hledejme Božství! A hledejme Ho v sobě! Pak může přijít jitro a světlo… Přeji nám všem klidnou mysl a oheň v srdci. Buďme srdeční i srdnatí. Mějme nádhernou vizi šťastného lidstva.

MUDr. Tomáš Lebenhart

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě