Motýlek

datum 19. 8. 2020

Už jako malé dítě jsem byla velmi citlivá a úzkostlivá a v dospělosti zažívala deprese, které se mým nevědomým přístupem k životu vyhrotily až do kolapsu a totálního vyhoření. V knize uvádím své životní příběhy, které byli pro mě zlomové. Deprese, drogy, smrt, rozvod, vyčerpanost v zaměstnání. Skrze tyto okamžiky jsem byla nucena na sobě pracovat a dnes funguji jako léčitelka, terapeutka a průvodce do nitra vašeho zdroje. Jsem vděčná, že vám ve své knize MOTÝLEK mohu předat své zkušenosti a poselství, která skrze mě proudí, a provázet vás ve vašich nelehkých životních situacích.

Jedno poselství z vesmíru, které ke mně přišlo v mém těžkém období, bylo:

„Poznej svou energii, rovnováhu a lásku ve svém životě“. Skutečnou, takovou, jakou máš ty. A ne, jakou chtějí ostatní, abys měl.“

Tato kniha vznikla v době, kdy jsem prožívala těžká životní období. Byla jsem v procesu hluboké transformace, vnitřní proměny, léčení a čištění. Přijímám, prociťuji, propouštím a odpouštím. V knize uvádím svůj proces sama se sebou. Hluboká vděčnost všem, kteří jste byli, nebo stále jste, na mé cestě životem. Děkuji, že jste mi pomáhali najít cestu k sobě. Moje cesta nekončí, stále pokračuje. Život je krásný a já děkuji, že jsem a že můžu s vámi sdílet mé zážitky.

Přeji všem, kdo budete číst tyto řádky, aby kniha byla pro vás inspirací, pohlazením, radostí a odhodláním.

S láskou a úctou k vám

Markéta Prečová

https://www.mtterapie.cz/kniha

Ukazuji lidem skrze sebe MT dotyk, integraci, zvědomění. Skrze staré vzorce, zranění, které nosíme v sobě poukazuji jak hluboce zakořeněné napříč i minulými životy jsme ovlivněni
z generace na generaci. Nesprávným vnímáním, cítěním a chápáním k sobě nejsme schopni odhalit ego hry, které si provádíme sami na sobě. Postupným naciťováním, uvolňováním, integrováním si zvědomujeme sebe. A pravou podstatu sebe.

Poselství:Žijte tak, jak by jste chtěli žít, tady a teď.“  Otevřete si své srdce, pro sebe. Pak poznáte skutečnou lásku, která jde skrze vás ven pro ostatní. Co dáváme sobě to sklízíme. Pochopením skrze sebe dojdete k poznání. Že vy jste tou láskou, která tady stále je a nikam neodchází. Není nutno hledat venku, pokloňte se sami sobě.
sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě