Labutí srdce

datum 13. 1. 2022

Milí příznivci Cest k sobě, 

ráda bych Vás touto cestou oslovila a požádala o podporu mé nově vytvořené knihy Labutí srdce, část I. Skok do temnoty. Kniha je v předprodeji v kampani Hithit (odkaz na kampaň níže). Koupí knihy v předprodeji mi pomůžete dosáhnout cílové částky potřebné k vydání knihy. 

Kniha, kterou bych ráda vydala je příběhem napsaným na základě mých skutečných prožitků, který je protkán snovou dimenzí, v níž se skrývají naše nejhlubší touhy. Nechybí v ní příběh lásky, dotek smrti a nalezení víry a radosti v životě. 

Hlavním tématem knihy, jak již její název napovídá, jsou tu partnerské vztahy, které považuji za nejkrásnější a zároveň nejobtížnější lekce našich životů. Partner nám vždy nastavuje s velkou intenzitou zrcadlo tak, abychom mohli vidět své vlastní skryté stránky. Pokud si to dovolíme uvidět, pak je to nejrychlejší cesta seberozvoje. Bohužel, však často v našich vztazích umíme dávat spoustu různých věcí, ale nejsme schopni dát to nejcennější, co máme – sami sebe.

Dalším důležitým tématem mojí knihy je cesta ke zdraví. Jde o onemocnění rakovinou děložního hrdla, kterým jsem si prošla. Vždy jsem velmi silně poslouchala svůj vnitřní hlas, a ani v této záležitosti jsem nejednala jinak. Vedl mě po jiné cestě léčení, než je ta, která je v dnešní společnosti obvyklá. Přestože si lékařské péče velmi cením, jasně jsem věděla, že není v jejich možnostech vidět a léčit to, co se mi děje, protože to šlo opravdu hodně do hloubky. I přes původní smíření se s operací, mi přišlo velmi jasné prozření, že právě moje cesta vede jinudy. A tak jsem se rozhodla opustit konvenční způsob léčby a začala jsem se léčit a uzdravovat sama. Nejde mi však o to, abych vám nutila jakýkoliv způsob léčby, ale o to, sdílet, ukázat možnosti, které má každý z nás nadosah.

Kniha se dále zabývá i tématy porodu, mateřství a pocitů žen po porodu. V knize jsou také z pohledu vypravěče citlivým způsobem osvětlovány situace z vyššího náhledu, který ještě nemá hlavní postava k dispozici.
Součástí knihy jsou i energetické léčivé obrazy, a část knihy tvoří texty se kterými může čtenář pracovat.
Kniha Labutí srdce je zamýšlena jako dvoudílná. Zde vám předkládám první díl, který má podtitul Skok do temnoty. Druhý díl s názvem Světelná cesta nyní vytvářím.  

S ohledem na témata, která kniha pojmenovává osloví nejvíce všechny dospívající dospělé i dospělé.

Velmi děkuji za jakýkoliv způsob podpory. 

S úctou Veronika Laué Klímová
Přikládám odkazy:
Hithit - Kniha Labutí srdce I. Skok do temnoty

A odkaz na videoukázku čtenou Gabrielou Filippi.Labutí srdce - ukázka z knihy - YouTube

Víra je jeden z nejsilnějších tvořících aspektů. Víra v lásku dělá lásku tím čím je. Víra v dobro dělá dobro. Víra ve vás, vytváří vás.

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě