Emoční kód: Dr. Bradley Nelson - bezplatný webinář

datum 5. 4. 2023

V dnešním světě často slýcháme, že "nic, co má skutečnou hodnotu, není snadné". 

I když na tom tvrzení asi něco pravdy bude, musí to být těžké NEUSTÁLE? Co když jsme přehlédli něco, co nám znemožňuje dosáhnout změny, o kterou tolik usilujeme?

Dr. Bradley Nelson, přední americký expert na bioenergetickou medicínu a energetickou psychologii, se domnívá, že nás brzdí naše uvězněné emoce.

Uvězněné emoce jsou v podstatě energetické bloky, které se mohou nacházet kdekoli v těle a vyvolávat obtíže, psychickou a emoční nerovnováhu, a dokonce se mohou projevit jako fyzická bolest. Mohou přímo ovlivnit kvalitu tvého života a také tvou schopnost uskutečňovat změny, po kterých v životě toužíš.

Co s tím můžeme udělat?

Dr. Bradley Nelson došel po více než 20 letech intenzivního výzkumu a praktických zkušeností k závěru, že se lidé uzdraví, když se naučí, jak uvolnit emoční bloky a zátěže.

Emoční kód je převratná léčebná metoda, která přinesla úlevu a naději tisícům lidí po celém světě. Díky Emočnímu kódu máš sílu uzdravit sebe sama pevně ve svých rukou. Naučíš se, jak využít mocné spojení mysli a těla a aktivovat přirozenou uzdravující schopnost těla.

Jak může potvrdit řada lidí, která tuto metodu vyzkoušela, jejich emoční zátěž byla zdrojem nemocí, tělesných potíží, bolestí a psychické a emocionální nerovnováhy. Jakmile se jim podařilo tyto emoce uvolnit, jejich život se významně změnil.

  • Zasekl se tvůj život v bodě, ze kterého se nemůžeš posunout dál?
  • Máš nevysvětlitelné potíže nebo bolesti?
  • Točíš se v bludném kruhu deprese nebo úzkosti?
  • Nedokážeš se v životě plně realizovat?

Pak se určitě podívej na bezplatný webinář s Dr. Bradleym Nelsonem - Emoční kód. Dr. Nelson ti v něm předvede, jak snadno lze rozpustit nechtěné negativní energie a otevřít se radostnějšímu životu v hojnosti.

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě