Srpen z pohledu Numerologie

datum 3. 8. 2023
autor a zdroj obrázku: ©NSphotostudio, Getty Images na webu Canva.com

Srpen je obdobím sklizně - nyní sklízíme výsledky svých aktivit, myšlenek, činů a jednání, které jsme "zasadili" na začátku roku.

Srpen je měsícem vyrovnávání, spravedlnosti, stanovování správné míry. Číslo 8 je velice citlivé na rovnováhu (je nazýváno karmickým číslem), proto každé porušení rovnováhy zřetelně a takřka okamžitě pocítíme. Máme však velkou šanci ve svém životě rovnováhu a harmonii konečně nastolit. Osmý měsíc v roce je měsícem vyrovnávání, spravedlnosti, stanovování správné míry. To platí i pro oblast partnerských vztahů - nastolit rovnováhu, rozpustit bloky, poznat či nastavit hranice - a když zjistíme že vztah není funkční, že v něm nejsme schopni se nadále vyvíjet a růst, že nejsme ve vztahu svobodní - ukončit ho. V srpnu je dobré žít intenzivně všemi úrovněmi svého bytí. Uspořádat své finanční záležitosti. Nastolit rovnováhu mezi svými pocity a svým jednáním, mezi odpočinkem a prací. Když něco slíbíme je třeba slib dodržet. Je třeba být zodpovědný ve všech oblastech života.

V tomto měsíci je také vhodné zbytečně nikam nespěchat - jak se říká "trpělivost růže přináší". Vše má své správné načasování. Můžeme se hlouběji ponořit do osobního nevědomí a podívat se podrobněji na "vnitřní nastavení" ve vztahu k hojnosti a financím. Jaký postoj mám k této oblasti? Podle jakých "programů" žiji?

Další téma čísla 8 je téma "osobní moc" - cítím se jako "silná osobnost" nebo jako "bezmocný jedinec"? Nejsem si jistý/á sám sebou a tak druhými manipuluji? Nebo jsem sebejistý/á a nechávám druhým jejich prostor? Téma sebeúcty a sebejistoty je nyní velice důležité. Můžeme si položit otázku "co mi dává pocit osobní moci a jistoty"? Pakliže je to cokoli vnějšího (majetek, peníze postavení ve společnosti či v profesi) je to tzv."falešná jistota". Skutečnou jistotu a pocit síly můžeme nalézt pouze sami v sobě - v důvěře ve vlastní schopnosti, ve vlastní sílu.

Když sečteme číslo roku 2023 (číslo 7) s číslem měsíce srpna – 8, tak dostaneme výsledné číslo 6. Nyní je vhodný čas k harmonizaci našich vztahů i k harmonizaci vztahu k sobě sama. Tuto větu stále opakuji , protože je velice důležitá - To, jaký vztah máme k sobě sama, jak dalece jsme schopni ocenit sebe sama, věřit, uvědomit si vlastní hodnotu, kolik lásky jsme schopni věnovat sobě sama – to se odzrcadlí v tom, jaký vztah k nám budou mít druzí. Šestka je číslo pečující - pečujme jak o druhé tak o sebe, je to číslo lásky, krásy a tvořivosti. Věnujme pozornost kráse v sobě, kráse kolem nás Zdraví se v tomto měsíci může zlepšit, pokud pochopíme že "tělo a duše" jsou nádoby propojené, tělesná konstituce i vůle se upevní, vyhlídky v povolání se vyjasní a v milostných vztazích je možné dospět ke šťastné rovnováze. Jednejte poctivě a budete mít v tomto měsíci velký úspěch, jen mějte stále na paměti, že k laskavosti je třeba velké síly a k uchování vyrovnané nálady značné energie. Komunikujte s druhými co nejvíc a své moci využívejte moudře.

Pečujme o sebe hýčkejme se - , udělejme něco pro sebe: můžeme navštívit galerie, výstavy , umělecká představení - vychutnávejme si krásu umění. Věnujme pozornost svému tělu, pečujme o ně a zkrášlujme ho. Rozmazlujme sebe sama i své milované.

Autor: Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě