Prosinec z pohledu Numerologie

datum 30. 11. 2023
autor a zdroj obrázku: ©Ylanite, pixabay na webu Canva.com

Prosinec se nachází po vládou čísla č.3, což je číslo mentální, pružné a plné energie. Podstatou trojky je komunikace a družnost, potřebuje být uprostřed dění. Snadno se však nechá rozptýlit, proto je třeba udržet pozornost a uvědomit si, kam svou pozornost upíráme, jak přemýšlíme, jaké myšlenky si udržujeme - protože skrze vlastní myšlení tvoříme svou vlastní životní realitu a přitahujeme k sobě situace, které tuto "realitu" potvrzují. Proto je nyní více než jindy důležité myslet pouze na to, co chceme žít a v čem chceme žít - a ne nato, čeho se bojíme, co nás frustruje a rozčiluje.

Číslo 3 má velice citlivý nervový systém, proto je třeba vědomě relaxovat, uvolňovat se. Je to také číslo s vysokou hladinou energie, proto je třeba uvolňovat jak mentální energii (nějakou tvůrčí činností) i fyzickou energii (pohybem, sportem či milováním se s partnerem/kou). V prosinci je dobré uchopit iniciativu do vlastních rukou. č.1 jsem já, č.2 představuje ty druhé a naše emoce a výsledné č.3 energii, radost ze života a spontánnost. Je třeba využít svou energii při kreativitě, se kterou chceme svým bližním a sami sobě udělat radost.

Když sečteme číslo prosince s číslem roku 2023 - jímž je číslo 7, získáme výsledné číslo 1. V tomto měsíci je důležité důvěřovat sobě sama a svému úsudku a můžeme se zaměřit na nové věci, kterým se chceme věnovat v příštím roce.

Prosinec je také měsícem plný rozjímání a předávání lásky k bližním, měsíc duchovního hledání a zotavení. Co je pro nás důležité? Co si přejeme v partnerství, v rodině, v práci, obecně v životě? Ohlédněme se zpět a zamysleme se nad budoucností. 

Nenechejme si narušit vnitřní klid, nenechejme se unavit hektičností a předvánočním uměle vyvolaným stresem (opravdu nepotřebujeme zahltit sebe a své blízké obrovským množstvím dárků, za něž utratíme všechny své úspory, nebo si na ně dokonce bereme půjčky, nepotřebujeme mít napečeno padesát druhů cukroví, nepotřebujeme mít všude blikající žárovky a sobí spřežení na zahradě - o tom doba vánoc skutečně není - své milované nejvíce potěšíme, když jim věnujeme svou pozornost, svůj čas a vyjádříme jim lásku). Je dobré vzít si knihu, šálek čaje, deku a užít si pohodlí domova. Najít si čas sami na sebe, často říkat "děkuji", ale také se naučme říkat "Ne". Nebojme se být kreativní. 

Můžeme očistit své okolí od těžkých energií či negativních emocí např. pomocí vykuřovadla , věnujme se také "čištění" své mysli od negativních myšlenek, strachů, bloků, mentálních programů, které nám již neslouží. A pamatujme na to, že smích léčí.

Astrolog Věra Šourková

Autor: Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie.webnode.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě