Poznejte spásu v podobě řapíkatého celeru podle Mystického léčitele

datum 21. 9. 2022

Připojte se ke globálnímu hnutí lidí, kteří se uzdravili z decimujících zdravotních obtíží pomocí jednoduchého receptu – pití celerové šťávy. Jeho zakladatelem je Anthony William. Celý svůj přístup popisuje v knize Mystický léčitel – Šťáva z řapíkatého celeru.

„Celerová šťáva, je jedním z nedůmyslnějších způsobů, ne-li tím nejlepším, jak obnovit zdraví trávicího traktu.“ – Anthony William

Narodil se s mimořádnou schopností rozmlouvat s vrcholnou duchovní silou, již on sám nazývá Duch. Ten mu poskytuje překvapivě přesné informace ohledně diagnóz a léčby nemocí, převratné informace, které často předbíhají dobu a současné lékařské komunitě ještě vůbec nejsou známy.  Přínosy celerové šťávy začal sdílet už v roce 1975. Po desetiletí doporučoval tento léčivý bylinný lék (ano, celer je bylina a ne zelenina). Celer je přehlížený pomocník, není jen ozdoba koktejlu Bloody Mary.

S čím pomůže Apium graveolens graveolens? 

Je úžasné, s kolika problémy dokáže celerová šťáva zahýbat. Po jejím pití budete mít jasnější pleť, lepší trávení, nebude vás trápit nadýmání a zbavíte se bolestivé zácpy. Budete mít více energie a hubnutí půjde samo. Anthony William na svých sítích sdílí konkrétní příběhy lidí, kterým se podařilo vymanit se z okovů chronických onemocnění. Na první pohled vás zaujmou autoimunitní kožní onemocnění – jako je ekzém, lupénka, vitiligo. Šťáva pomáhá také při bolestivé revmatoidní artritidě, roztroušené skleróze, a dalších problémech.

 Nedoslazovat! „Celerová šťáva by ztratila účinnost. Narušil by se mechanismus léčení, který zajišťují sodíkové seskupené soli,“ objasňuje William. Seskupené soli při své cestě tělem neutralizují toxiny. Jejich nejčastějším „nepřítelem“ jsou těžké kovy, které jsou zdrojem problémů s játry či mozkem. Sodíkové soli také ničí bakterie a viry a podporují činnost jater.

Celerová šťáva obsahuje také elektrolyty, které jsou v těle důležité pro předávání informací. Najdeme tam také trávicí enzymy, které se samy aktivují při vstupu do tenkého střeva. Antioxidanty zase pomáhají odstraňovat tukové usazeniny kolem ložisek těžkých kovů v těle. Díky tomu nebudete otupělí, mít výpadky paměti či problémy s poruchou pozornosti. Výčet pozitivních látek v celerové šťávě nekončí.  

Jak celerovou šťávu konzumovat? 

Pro dospělého člověka doporučuje Anthony William pít ráno 480 ml čerstvé šťávy nalačno. „Proč? Většina lidí musí překonat víc zdravotních překážek. První překážka se často nachází v ústech v podobě bakterií. Následuje jícen, kde se šťáva setkává s dalšími bakteriemi a usazeninami čpavku a škodlivých kyselin,“ vysvětluje William. V případě, že s pitím celerové šťávy začínáte či chcete její účinky znásobit, dozvíte se detaily v knize, stejně jako způsob přípravy v odšťavňovači i v mixéru.

Objevte další knihy z pera Anthonyho Williama. Vydalo nakladatelství Metafora, zakoupíte na e-shopu grada.cz

Objevte další knihy z pera Anthonyho Williama. Vydalo nakladatelství Metafora, zakoupíte na e-shopu grada.cz
sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě