Objevte sílu aury, ájurvédy a bylin

datum 11. 8. 2021

Řada moderních ezoterických příruček Pro dnešní dobu odhaluje energie a síly přírody. Pomáhá pochopit auru, obnovit zdraví pomocí ájurvédy a celkově vyladit tělo pomocí léčivých bylin. Tři malé knihy si zajisté najdou místo ve vašich knihovnách.

Nalaďte se na svou auru a změňte svůj život

Aura je barevné energetické pole – ochranná vrstva pro každého člověka jedinečná. Odráží se v ní vaše pocity a prožitky a může vám pomoci pochopit, kým jste. Díky knize Aura od Emma Lucy Knowlesové (vyšlo v nakladatelství Metafora v roce 2021) pochopíte, jaký je význam barvy aury, jak energetické pole posílit a ochránit. Část knihy se také věnuje vlivu zdraví, duševního i duchovního stavu na auru. Kniha je součástí praktické edice Pro dnešní dobu.

 

 

Agni, ódžas a dóša vás dobijí energií

Obnovte své celkové zdraví s využitím Ájurvédy z řady Pro dnešní dobu (taktéž Metafora, 2021). Autorkou je Claire Paphitisová, učitelka ájurvédy, která vysvětluje, že ačkoli tato starověká filozofie působí na první pohled složitým dojmem, ve skutečnosti spočívá na třech jednoduchých konceptech, jimiž jsou agni, ódžas a dóša. Díky knize se udržíte ve správné harmonii, upravíte si jídelníček tak, aby se posílilo zdraví střev a odplavil se stres. Není to nic složitého – stačí jen naslouchat tělesným pochodům.

 

 

Léčivý potenciál přírody se ukrývá v rostlinách

Jste nervózní z nadcházející důležité schůzky? Nemůžete spát? Chybí vám energie? Nemůžete se soustředit? Chcete posílit svou imunitu? Toužíte po zdravém prostředí doma i v kanceláři? Odpovědi na všechny tyto otázky naleznete v poslední knize z edice Pro dnešní dobu, Herbáři. Kniha od Brigit Anna McNeillové vás naučí rozpoznávat jednotlivé rostliny a jejich účinky. Dozvíte se jak o rostliny pečovat a připravovat bylinné masti, tinktury, sirupy, čaje a další jednoduché přírodní léky v každodenním životě.

Knihy zakoupíte na www.grada.cz. Další knižní inspiraci hledejte na stránkách nakladatelství Metafora a na jeho stejnojmenných sociálních sítích. 

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě