Moc bdělé přítomnosti - Eckhart Tolle - Bezplatný úvodní online kurz

datum 6. 9. 2022

Uvědomuješ si plnost života v každém okamžiku? Podílíš se aktivně na svém životě? Nebo máš někdy pocit, že jsi v něm pouhým divákem?

Většina lidí tráví svůj život v režimu autopilota. Místo toho, aby si užívali života a prožívali všechny ty báječné věci, které nabízí, žijí ve své hlavě – plné myšlenek, jež se zabývají minulostí nebo budoucností.

Tráví těmito myšlenkami tolik času, že s nimi ztotožňují celé své bytí. Myslí si, že JSOU těmi myšlenkami. A dnes je více než kdy dříve oslavováno toto ztotožnění s myšlenkami, také zvané ego.

Mohou nás materiální věci opravdu učinit šťastnými?

Postupem času může naše fungování na autopilota vést k tomu, že nám chybí naplnění a smysl života. Bez přestání se ženeme za představou lepší budoucnosti: “Když budu mít tohle auto, budu šťastný”, “Když budu mít tu kabelku, budu se cítit naplněná”, “Když získám tu práci, všechny mé obavy se rozplynou”.

Ale často si pak uvědomíme, že i když dosáhneme svého cíle, stále se necítíme šťastnější nebo více naplnění (a když, tak jen na krátkou dobu). Takže si stanovíme nový cíl, za kterým můžeme jít, a tak to jde pořád dokola… vypadá to, že tento závod nikdy neskončí.

Tento proces honby za cíli se časem může stát velmi únavným, frustrujícím i bolestným! Víc než kdy jindy lidé touží po vnitřním klidu a smyslu života.

I přesto si náš druh zvykl takto žít... je to naše současná úroveň evoluce. Problém je v tom, že v této fázi evoluce už v přírodě moc dlouho nepřežijeme. Jako druh jsme se stali velmi destruktivními.

Řešení se nachází v současném okamžiku

Úroveň vědomí, na které se dnes nacházíme, ztratila svou užitečnost. Všude po světě se dějí události, které to dokazují, a už je nemůžeme dále ignorovat. Nechali jsme se převálcovat svým vlastním myšlením a dosáhli jsme bodu, kdy nám naše myšlení už nepomáhá.

Zdá se, že tento problém nemá řešení... 

Protože jím můžeme být jedině MY: pouze a jenom v přítomném okamžiku!

Toto revoluční tvrzení společně prozkoumáme v bezplatném úvodním kurzu s Eckhartem Tollem, který začíná už 19. září 2022. Tento jedinečný online kurz tě provede základními kameny jeho učení a představí ti praktická řešení, která můžeš začlenit do svého života!

Eckhart Tolle se proslavil svým bestsellerem Moc přítomného okamžiku. Tato kniha oslovila neuvěřitelné množství lidí po celém světě a pomohla jim přijmout bezčasou a beztvarou formu spirituality. Ukázala, že existuje cesta ven z utrpení, která vede přímo k vnitřnímu klidu. Následující kniha Nová Země se rovněž stala celosvětovým bestsellerem.

Projdi bránou do přítomného okamžiku!

Vyprav se na tuto cestu v doprovodu Eckharta Tolleho! Bezplatný úvodní kurz začíná už v pondělí 19. září 2022.

⇨ Přihlásit se můžeš ZDE

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě