Léčení autenticity, sebedůvěry a samostatnosti

datum 11. 4. 2024
autor a zdroj náhledového obrázku: Jitka Saniová vytvořeno pomocí AI

Chiron procházející znamením Berana odhaluje a léčí veškerá traumata, bloky a zranění v oblasti sebedůvěry, autentičnosti a samostatnosti. Tato témata se léčí po celou dobu, během níž je Chiron v Beranu, tedy od roku 2019 až do poloviny dubna 2027, kdy Chiron přestoupí do dalšího znamení, do znamení Býka. Aktuálně je "odkrývání" bloků a nejistot silné, protože přes Chirona přecházejí planety v Beranu ( Slunce se "potká" s Chironem 8.4.2024., Merkur přechází přes Chiron 15.4. a Venuše 21.4.). 

Obzvláště silně působení Chirona vnímají ti, v jejichž horoskopu narození je Chiron také ve znamení Berana ( to se týká nás, kteří jsme se narodili v letech 1968 až 1976), ti, kteří mají Slunce , Lunu a osobní planety ve znamení Berana a také ve znameních, která se nacházejí v napěťových a dynamických aspektech se znamením Berana (Váhy, Raci a Kozorozi)Vše, co se v posledních letech odehrává je v podstatě takovou "zkouškou" toho, jak dalece jsme schopni důvěřovat sobě sama, svému instinktu a schopnosti uvažovat a jednat samostatně a autenticky. 

Znamení Berana koresponduje s ranným dětstvím (období od našeho narození do sedmi let věku), tedy nyní se dostáváme do kontaktu s případnými zraněními , která jsme v rámci sebevědomí a sebedůvěry "získali" v tomto ranném věku - a díky tomu, že se tato zranění a vzorce chování dostávají do roviny vědomí, se od nich můžeme odpoutat. Jsme ve fázi vývoje, v níž se máme odpoutávat od dětinských vzorců chování ( která zahrnují např. slepou poslušnost vůči autoritám, neochota, neschopnost či strach samostatně a nezávisle uvažovat, aktivně budovat vlastní život atd.).

Nyní nám v tomto procesu pomáhá Selena v Býku, která se blíží k Uranu v Býku - Uran je princip originality, nezávislosti a svobody, Selena je podporující princip, který se nás vždy snaží navést na správnou cestu vývoje. Nyní by pro nás mělo být snazší překlenout nejistoty a nebát se vystoupit ze zajetých kolejí (toto bude podporováno i Jupiterem, který se 21.4. dostává do konjunkce s Uranem). 

Prožíváme velice zajímavé (a ano samozřejmě i náročné období) , jsme v tzv. "přelomovém období", kdy se uzavírají dlouholeté cykly - Saturn ukončuje svůj třicetiletý cyklus, prochází posledním znamením zvěrokruhu, znamením Ryb a v roce 2026 vstoupí do Berana a započne tak nový třicetiletý cyklus. V roce 2026 také Uran opustí znamení Býka, kterým prochází od roku 2018 a vstoupí do znamení Blíženců, Neptun opustí znamení Ryb (do kterého vstoupil v roce 2012) a přejde do znamení Berana. Pluto je na počátku Vodnáře - do Kozoroha se na chvilku vrátí na podzim tohoto roku a pak již definitivně toto znamení opustí (v Kozorohu byl od roku 2008).

Mnoho z nás uzavírá určité záležitosti, kterým se věnoval mnoho let. Týká se to jak profesní sféry, tak i sféry soukromé, partnerské. Ze situací a vztahů, které nesouzní s naším "autentickým já", s naší skutečnou podstatou, které jsou nějak nezdravé či pokřivené, jsme často vyloženě "vyhazováni". Nyní je čas vydat se vlastní cestou ....

Autor: Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě