Květen z pohledu numerologie

datum 2. 5. 2023
autor a zdroj obrázku: ©Stefan Tomic, Getty Images Signature na webu Canva.com

Květen se nachází pod vládou č.5 a pětka vždy naznačuje určitý obrat - nyní můžeme vystoupit z vyjetých kolejí, opustit od zavedených zvyklostí a návyků a ověřit si vlastní soběstačnost. Svoboda je pro č.5 velmi důležitá a to platí i pro svobodu myšlení - možnost zkoumat vlastní myšlenky bez přílišného vlivu a tlaku zvenčí - tak pro fyzickou volnost pohybu. Člověk cítí potřebu vyrazit si do přírody a být občas chvilku sám se svým sněním, ale zároveň má také potřebu společenských kontaktů, styků s lidmi a přátelství

Vibrace č.5 nás učí přistupovat ke změnám odpovědně, s ohledem na potřeby všech, jichž se dotýkají, a tak posilovat vlastní vůli a sebekázeň. Pak je možné soustředit energii v určité chvíli na jediný problém a nerozptylovat ji snahou stihnout příliš mnoho věcí zároveň.

Ne nadarmo se květen nazývá měsícem lásky : lidé jež mají ve svém datu narození silně zastoupené č. 5 bývají velice přitažliví pro druhé pohlaví. Květen je spolu s červnem vhodným obdobím k cestování , výletování a užívání si svobody. Když se propojíme s energií Matky Země a budeme ctít a ochraňovat vše živé, můžeme načerpat novou energii a probudit své pocity. Překážky mohou být snadno překonány.

Když sečteme číslo měsíce května č.5 s číslem letošního roku, což je číslo 7 dostaneme výsledné číslo 3. Trojka nás vede ke komunikaci, k poznávání nových věcí, ke studiu, cestování i k ventilování mentální i fyzické energie – skrze relaxaci, skrze pohyb v přírodě, Trojka nám často do života přivádí některé věci či osoby z minulosti – ty s nimiž nemáme uzavřené vztahy, záležitosti které nejsou dokončeny či pochopeny

Květen je ideální měsíc pro osvobození se od všeho, co nás omezuje, vede nás k nezávislosti a k odvaze dělat něco nového. V tomto měsíci můžeme plánovat nové věci, případně se poohlédnout po novém zaměstnání či znovuobjevit sebe sama. Zaměřme se všemi smysly na to, čeho chceme dosáhnout. Vnímejme své tělo, pracujme s ním, dopřejme mu vše co potřebuje. Uvědomme si také důležitost komunikace - pouze skrze otevřenou komunikaci můžeme odstranit napětí či nedorozumění. Užívejme si života, nechejme se rozmazlovat od svých blízkých , rozmazlujme sebe sama i své milované a chovejme se láskyplně ke svému tělu. Můžeme také aktivovat společenský život, najít si cestu k vlastním pocitům a učit se důvěře, stát si za svými myšlenkami, pocity a celkově sami za sebou, naučit se říkat ne, rozvíjet vlastní trpělivost a nechtít vše najednou. Květen je spolu s červnem vhodným obdobím k cestování výletování a užívání si přírody. Když se propojíme s energií Matky Země a bude ctít a ochraňovat vše živé, můžeme načerpat novou energii a probudit své pocity. Překážky mohou být snadno překonány. S novými znalostmi můžeme obnovit svou identitu - krásný a láskyplný květen přátelé přeji.

Autor: Astrolog Věra Šourková
Zdroj: astrologie-a-numerologie

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě