Kaštan v magii

datum 7. 10. 2023
autor a zdroj obrázku: ©kasim1, Getty Images na webu Canva.com

Dnes vám chci napsat něco o nenápadném plodu, velmi silného stromu a to kaštanu. Málokdo zřejmě ví, že s kaštany lze pracovat jako s kameny, můžeme do nich vkládat energii a jsou velmi vhodné k vytváření amuletu.

Kaštan je magická rostlina a její plody, ty podzimní lesklé a na omak příjemné oblázky, nabité celou silou mocného jara a léta nám dokážou neskutečně pomoci. Mají totiž moc odrážet negativní energii ale pozor na to, kde je nasbíráte. Nikdy ne u hřbitovů, míst tragických události a podobně. Vtahuji do sebe totiž energii okolí a tak by vám takové mohli pěkně zavařit. Přinést noční můry apod. Sbírejte v parcích a na slunných místech, vždy jen tolik, kolik potřebujete a s pokorou poděkujte.

Kaštan v kapse či peněžence nošený společně s mincí přitahuje peníze a bohatství. Kaštan uzdravuje a nejen jako mast či tinktura. Přináší štěstí dodává sebedůvěru, zbavuje nejistoty a stresu ... stačí ve slabé chvilce promnout v dlani a hned vám bude lépe. Ženy co chtějí otěhotnět by měly nosit kaštan u sebe na těle, třeba v podprsence.

Říká se, že když dáte někomu kaštan bez rozmyslu, onen člověk při vás bude stát v dobrém do smrti.

Poradím vám jednu zcela zásadní věc, co se v mé rodině praktikuje odpradávna. Jednou za rok se do látkového pytlíku (ne igelit, nepropouští totiž energie a vůbec k magii nepatří), pro každého člena rodiny se nasbírá odpovídající počet kaštanů k jeho věku a jeden navíc. Tj. pokud má duše 32 zim, tudíž bude mít 33 kaštanů v pytlíku. Vybírejte kvalitní, neshnilé nebo jinak poškozené plody. Takto připravený sáček se dá někam do postele, pod polštář, nebo alespoň na noční stolek. Zajištuje ochranu před nočními děsy, nachlazením a nemocem obecně. Vytahují totiž veškeré škodliviny z těla. Každý rok se vymění a použité kaštany se vrátí přírodě zpět.

Krásný, letos obzvláště slunečný podzim!

S úctou Kirké

Autor: Kirké Vědma
Zdroj: FB Kirké Vědma

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě