Karaimi Kateřina Motyčková
Zimní slunovrat 2018 - meditace

views 0 datum 28. 12. 2018 délka 01:17:02

Záznam z 21.12.2018 ZIMNÍ SLUNOVRAT - ELEMENTY SÍLY

Drazí přátelé, sestry a bratři,
při naší společné práci půjde o co nejhlubší spojení se a harmonizaci s vodou jako neoddělenou pamětí původnosti života v souvislostech a znovupropojení s elementy síly matky Země v úrovni devíti dimenzí a to jednoduchým způsobem, aby se každý, kdo tak cítí, mohl přidat a prakticky se zapojit do událostí a tvorby budoucích dějů planety Země.
Hlavní zaměření bude probíhat od 20h, v propojení bude také mnoho skupin po celém světě a je velmi důležitý společný neroztříštěný koncentrovaný záměr. Práce bude probíhat ve spojení s kolumbijským posvátným místem v pohoří Siera Nevada a hlavními spirituálními strážci Země Mamos národa Kogi.

Budete-li pracovat ze záznamu, i takto je meditace účinná.

PŘÍPRAVA
Ke spirituální práci si připravte mísu s vodou, nejlépe z přírodního pramene, pokud nebudete mít možnost, může být i voda z vodovodu, ne však voda koupená. Dále si připravte tři křišťály (čisté, také může být záhněda nebo ametyst) je na Vás a postačí i malé. Úplně nejlepší doporučení je být venku u přírodního zdroje vody – studánky, jezera, řeky. Pokud budete zůstávat uvnitř místnosti, je třeba se očistit a vytvořit si posvátný prostor, pomocí vykuřovadla, pera, květů a dalších vašich osobních silových nástrojů. Dva připravené křišťály vložíme do vody, jeden si ponecháme v dlani, voda by měla být co nejblíže zemi. Na hladinu vody vědomě položte zapálenou plovoucí svíčku jako symbol světla Vaší duše.

MEDITACE
Zklidněte svůj dech zacentrujte se a uvědomte si svoje tělo a místo, kde se nacházíte. Přes svoje chodidla se spojte hlubokými výdechy s matkou Zemí a každým další výdechem ji pozdravte a představte se svým jménem. !!!Napojte se na den a původní místo vašeho zrození!!! Každým dalším nádechem otevírejte v srdci spojení s živou Zemí. Postupně otevírejte a povolujte celé své tělo z hrudníku do břicha do vaší pánve a pak nahoru až k vrcholku hlavy do prostoru kolem Vás. Svoje sluneční centrum solar plexus spojte se Sluncem a nadechujte do něj NOVÉ, životní, vitální solární sílu. Výdechy se bude rozpouštět zablokované, převládající a nemocné v elementu Ohně (boj, ovládání, manipulace a vše vzniklé skrze strach). Nádechy přivádíte NOVÉ, výdechy uvolňujte, setrvejte jak dlouho budete potřebovat až do pocitů úlevy a lehkosti. Dáme pozornost vodícímu elementu vody, začínáme děkovat první vodě – plodové vodě v břichu maminky, mateřskému mléku, první vodě kterou jsme ochutnali, první vodě kde jsme se koupali, jak jsme rostli a kde všude jsme s vodou byli v mořích, řekách, potocích...DĚKUJEME voláme jménem svoji mámu, jménem babičku, jménem prababičku, jménem prapra babičku...a dál kam až si vzpomenete celou ženskou linii...propojujeme po vodě, s vděčností a velikou láskou.
Na závěr si v srdci představíme celou planetu s dostatkem čisté vody, naše zdravá těla, nové zdravé rodící se děti, šťastné milující lidi, hojně plodící přírodu, spoustu zvířat, bohaté lesy, čistý voňavý vzduch.
KRÁSA a radost v pokračování života.

ZÁVĚR
Voda bude plně nabitá, léčivá a určená k napití se, rozlití do míst kde cítíte, že je třeba, do všech vodních toků, pro malé i velké domácí čtyřnohé ochránce, pro rostliny a stromy. Můžete ji homeopaticky množit a rozdávat ještě hodně dlouho...
Krystaly jsou načtené potřebnými informacemi, a jsou velkými dary pro Matku Zemi.
Prosím přineste a s láskou odevzdejte na Vámi vybraná silná a posvátná místa v krajině.
První krystal je darem pro vodu.
Druhý krystal je darem pro stromy.
Třetí krystal je darem skalám a velkým kamenným předkům.

Ze srdce a hloubky duše Vám VŠEM velmi DĚKUJI
Karaimi Ameera

http://haluzice.cz/koncerty/

sdílet:
přehrát:
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě