Jak uzdravit sami sebe a najít zdravou sebehodnotu a sebeúctu?

datum 7. 6. 2023
autor a zdroj obrázku: ©StockSnap, pixabay na webu Canva.com

Žijeme v době plné možností, nabídek a cest. Můžeme si najít to, co s námi souzní a čemu vnitřně věříme. Mnozí z nás hledají sami sebe. Uvědomují si, že jejich život není takový, jaký si vysnili a že se mnohdy cítí osamoceni a nepochopeni.

V energii současného světa je možné konečně přijmout tuto skutečnost a pojmenovat ji tak, jak ji člověk cítí. Právě energetická změna umožnila pravdivosti vyjít na světlo.

Prožili jsme například covidovou dobu, která ukázala jaké máme vztahy, jakou máme sebehodnotu, jaký máme potenciál, jakou máme odvahu nebo strach. Objevily se i další hodnoty, které nám zazrcadlily nás samotné.

Tato doba byla pro všechny velkou neznámou, ale zároveň přinesla mnoho pozitivního.

Dozvěděli jsme se pravdu o našem životě. Co funguje, co nefunguje, co můžeme změnit, na jakou cestu se vydat, co pustit ze svého života a naopak. Velmi intenzivně se projevily naše stíny i dary, které nás buď zeslabily nebo posílily.

Takže máme dobu, která nabízí spoustu informací.

Víme, že abychom v životě mohli být úspěšní a spokojení, potřebujeme být sami sebou a mít zdravou sebehodnotu. Pokud ale nevíme jak to udělat, jsou tyto informace jen pouhými informacemi.

Jak udělat skutečné změny, které by vedly ke zdravé sebehodnotě a sebeúctě?

1. Práce na změně vztahu k sobě není jednoduchá. Vyžaduje poznání, kým opravdu jsme.
Vyžaduje trpělivost a důslednost. Někdy to může trvat hodně dlouho.

2. Pokud chcete udělat opravdovou změnu, která nebude jen iluzorní, musí být tato práce prioritou.

3. Je potřeba si uvědomit, že jste ovlivněni výchovou. Už v 7 letech máte nastavené emoční programy, které ovlivňují váš další život. Je důležité být pravdiví a podívat se na svůj vztah s matkou a otcem bez pocitu viny, že byste jim svou pravdivostí ublížili. Ta pravdivost je především pro vás. Vaše emoční programy, které máte ve svém podvědomí jsou zákonem, který vám určuje, jak se v životě máte cítit. Když si budete psát všeobecné pozitivní afirmace, jsou to jenom všeobecné pozitivní afirmace. Aby sugesce, které mají změnit vaše destrukční emoční vzorce měly význam a smysl, musí se vytvořit na míru pro každého jedince. Nově vytvořené afirmace musí vyvolat vnitřní wow efekt. Když emočně cítíte že vás oslovily, vytvořili jste ty správné a funkční afirmace.

4. Pokud jste měli těžké dětství, ve kterém jste se cítili nepřijatě, nerespektovaně, nemilovaně a neuznávaně, můžete využít nástroje, který uzdraví vaše zraněné vnitřní dítě. Léčení vnitřního dítěte je způsob, jak se opět spojit se sebou a začít vnímat svou jedinečnost. Nikdo vám nemůže uzdravit bolest z dětství. To můžete jen vy sami. Když se napojíte sami na sebe, láska, kterou pocítíte k vašemu vnitřnímu dítěti vám pomůže otevřít cestu k léčení svých zranění. Vnitřní dítě je napojené na Božský zdroj a ví přesně co máte ve svém životě dělat, abyste byli spokojeni. Hovoří s vámi skrze pocity a tak můžete rozumět tomu co vám povídá. Je to emoční, velmi účinný a láskyplný nástroj, který funguje.

5. Každý z nás má určitý potenciál, dary, talent, schopnosti a morální hodnoty. Můžete si napsat charakteristiku své osoby. Co vás baví, co umíte, po čem toužíte, co jste rádi dělali jako malé děti, na co jste si hráli, co vás fascinovalo. Pak si můžete napsat morální hodnoty, které jsou pro vás důležité. Jako pomůcka můžou posloužit osobnosti, které se vám líbí, kterých si vážíte, a které jsou pro vás vzorem. Všechno co se vám líbí nebo nelíbí na ostatních je vaše. Svět vám nastavuje zrcadlo, díky kterému poznáváte sami sebe.

6. Když se stanete sebevědomým člověkem, jste dospělým člověkem. Vybíráte si co vám vyhovuje, děláte co uznáváte za vhodné, rozumíte svým myšlenkám, jste zodpovědni za svá rozhodnutí, nejste závislí na názorech ostatních lidí a nejste závislí na lásce a hodnocení vašich rodičů.

7. Vztahy v rodinách jsou těmi nejdůležitějšími a zároveň těmi nejvýživnějšími. Ve složitých rodinných vztazích se můžete naučit komunikovat, respektovat, odpouštět, uzdravovat karmické zátěže, posilovat sebehodnotu, najít nové úhly pohledu, mentálně uzdravit rody a jejich zatížení.

Pokud zvládnete těchto 7 bodů, věřím, že vaše sebehodnota a sebeúcta bude úplně jiná, než na začátku. Věřte, že se vám budou otevírat další a další dveře s možnostmi jak si vylaďovat vztah sami se sebou. Váš život bude mít smysl i hloubku.

Vaše spokojenost ovlivní nejen váš život a vašich blízkých, ale ovlivní celý svět.

Pokud máte zájem o semináře s tematikou Emočních programů, Ega, Zrcadlení, Odpuštění a léčení karmických zatížení, můžete nás kontaktovat:

[email protected]
www.oazavedomi.cz

Nabízíme i konzultace a sezení přes skype.

Doporučujeme naši Školu intuitivního vnímání, která pracuje se všemi těmito nástroji a nejen s nimi. Je to sebevzdělávají program, který aktivuje přirozené lidské dary, kterými jsou intuice, laskavost, soucit, odpuštění, přijetí, respekt a úcta. Všechny tyto dary aktivují zdravé sebevědomí a sebehodnotu. Uzdravují všechny oblasti lidského života.

Podrobnosti na www.oazavedomi.cz

S láskou, Renát

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě