Indigo, dítě z křišťálu - důležitý a inspirující chanelling pro děti i dospělé

datum 7. 12. 2021

"POHÁDKA, NEBO SKUTEČNOST?

PŘÍBĚH POUZE PRO DĚTI, NEBO I PRO DOSPĚLÉ?

JEDNODUŠE PŘÍBĚH, KTERÝ DÁ MNOHÉ VŠEM.

VŠEM, KDO JEJ BUDOU ČÍST…“

„ Přišlo to, aniž bych to čekala… Ale věděla jsem, že toto poselství musím předat dál… Že přesně toto děti potřebují - naději, víru, lásku.. světlo.. “ R.W.

Anotace knihy: Kniha obsahuje jedinečný a inspirující příběh jednoho zdánlivě „obyčejného“ kluka Honzy a jeho přátel, který jako skoro každé dnešní dítě miluje hlavně mobil a vše, co teď frčí. Životem ale vlastně jen tak proplouvá. Jednoho dne, kdy zažije něco hodně bolavého, zažije setkání, které mu naprosto změní život. Potká Indiga- bytost z jiné planety. Spolu s ním objevuje všechno, co dosud neznal nebo si neuvědomoval- krásu přírody, RADOST a VDĚČNOST za to, co už vlastně má a připadalo mu to automatické. Nalézá díky Indigovi sám sebe a učí se chápat, čemu nerozuměl. V příběhu se pojednává o tématech, která jsou dnes velmi častá a dítě se o nich bojí mluvit nebo dokonce nemá s kým, a tak dusí své pocity často v sobě. Ať je to rozvod rodičů, hádky, šikana, nepřijetí nového partnera jednoho z rodičů, dětské domovy aj. Vše je projednáno tak, aby došlo k dokonalému pochopení toho, proč se někdo chová tak, jak se chová. To vše je ovšem protkáno vtipem, silou přátelství a také první láskou. Každé dítě si v ní najde své, ať teď, nebo později.

O autorce: Renata Wayana je především matkou i otcem dvěma svým dcerám a povzbuzující motivátorkou svým přátelům, kteří ji též nazývají jejich osobní duchovní léčitelkou, vrbou, zpovědnicí a motorem vpřed. Toto prvotní dílo přišlo autorce formou snu, a ačkoliv byl pro ni svět spisovatelství dosud neznámý, vložila do jeho předání všechny své síly, čas i srdce, abyste nyní mohli tuto knihu s přesahem držet ve svých rukách a byla vám i vašim dětem přínosem.

Výňatek z posudku ke knize: „Kniha je přínosem pro celou rodinu. Každý si v ní může najít to své a díky knize zažít plno „aha momentů“- pochopení, proč se děje, co se děje… V knize je obsaženo velké moudro, je velmi inspirativní jak pro děti, tak i pro jejich rodiče.  Autorka se v knize dotýká několika závažných témat dnešní doby, na které je dobré umět se podívat s nadhledem, číst mezi řádky… 

Moc bych si přála, aby se to, co si děti mohou přečíst v této obohacující knize, vyučovalo i ve školách. To je to, co k našemu šťastnému a spokojenému životu potřebujeme ze všeho nejvíc. Je nezbytné naučit se pracovat se svými pocity, emocemi, myšlenkami, objevit svou vlastní hodnotu, vážit si sebe sama, objevit svůj skrytý potenciál a nebát se být sám sebou se vším, co ke mně patří…“ Jana Kováříková- terapeutka, Harmonizační a regenerační centrum Kontakta s.r.o. (Celý posudek naleznete v knize)

NEVÍTE, CO SVÝM DĚTEM A VNOUČATŮM K VÁNOCŮM? PŘEDEJTE JIM KUS SVĚTLA, KTERÉ BYLO POSLÁNO SKRZE TUTO KNIHU…

Kniha je v prodeji v kamenných prodejnách velkých prodejců (knihy Dobrovský, Kosmas, Luxor, Knihcentrum a.j.) a také na e-shopech - najdete na internetu.

(Ke knize neprobíhá žádná velká plošná reklama z důvodu finančních možností autorky)

Odkazy:

  • článek v novinách:

trutnovinky.cz/zpravy

  • odkaz na rozhovory:

www.youtube.com/watch?v=I3cQxUnKOz8

www.youtube.com/watch?v=JQ_AHbXlLys

www.youtube.com/watch?v=CAzWo-0qygA

youtube.com/watch?v=SYevqKcyrWc

FB: facebook.com/Renata-Wayana

S láskou, úctou a pokorou,

Renata Wayana

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě