Dr. Doug Lehrer v Praze 8. - 11.6. 2023 Buněčné rezonanční kvantové léčení

datum 8. 5. 2023

Jste praktikující, který hledá nové nástroje a techniky, které pomohou vašim klientům dosáhnout uzdravení a hluboké transformace?

Pokud ano, nenechte si ujít nadcházející workshop - Buněčné rezonanční kvantové léčení (CRQH) v Praze od 8. do 11. června 2023.

Mistr školy energetické medicíny Dr. Doug Lehrer - představuje mocný neurovědní kvantový medicínský systém, který identifikuje a odstraňuje traumatické, stresové a epigenetické příčiny bolesti, deprese, úzkosti, nadváhu a nemocí... Aktivuje uzdravení "duše až na buňku" (SOUL TO CELL™)

CRQH je výkonná léčebná technika, kterou lze použít k odstranění negativního stresu, traumatu a epigenetických zásahů z těla, mysli a duše. Spojuje principy kvantové fyziky, neurovědy a starověké moudrosti, aby obnovila komunikaci mezi buňkami a duší, aktivovala vrozené léčebné mechanismy a sladila tělo, srdce a duši s nejvyšším já.

Účastí na workshopu CRQH se naučíte, jak pomocí reaktivního testování mysli a těla a podvědomé komunikace skrze tělo vyčistit smyčky stresové paměti lehkým dotykem na konkrétní energetické body na hlavě a těle. Naučíte se také obnovit buněčnou polaritu a synchronizované pulsy léčivé energie duše k buňce a aktualizovat podvědomé paměťové reakce do současného vědomí, vymazat negativní myšlenky, pocity a přesvědčení.

S CRQH budete mít k dispozici výkonnou modalitu, kterou můžete přidat do své sady nástrojů, která vám pomůže rychleji se dostat ke kořenu problému a skutečně pomůže vašim klientům zažít hluboké uzdravení a transformaci.

Když se připojíte k soukromému skupinovému diskusnímu fóru, budete mít trvalé propojení se svými kolegy během programu i po něm - komunita stejně smýšlejících jedinců oddaných žít vědomý, zdravý a naplňující život = nepřetržitá podpora a zdroje, které vám pomohou dále rozvíjet vaše dovednosti a budovat vaši praxi.

Pokud tedy chcete posunout svou praxi na další úroveň a skutečně pomoci svým klientům dosáhnout hlubokého uzdravení a transformace, nenechte si ujít workshop CRQH Dr. Doug Lehrer v Praze od 8. do 11. června. Je to investice do vás samotných, vaší praxe a vašich klientů, které jistě nebudete litovat.

Pro další informace o Dr. Doug se podívejte na toto video s Dr. Doug a Dr. Hanou Luskačovou a Dr. Evou Luskačovou. Tento podcast je v angličtině ZDE

Dr. Hana a Dr. Eva jsou holistické zubní lékařky z Brna. Připojí se k tréninku v Praze s Dr. Doug.

Chcete-li zjistit více, navštivte naše webové stránky a připojte se ještě dnes - ZDE
Pro diváky Cesty k sobě máme slevu v hodnotě 10% - po zdání kódu CESTY

Pokud máte dotaz ohledně workshopu, napište na email [email protected]

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě