Astrovíkend v Litomyšli 4. - 5.11. 2023

datum 2. 11. 2023
Zdroj: Astrovikend.cz

Již tradičně v Zámeckém pivovaru, Zámecké návrší Litomyšl, Jiráskova 133

Esoterický festival s názvem Astrovíkend, v jehož rámci se konají přednášky i výstavy, má již mnohaletou tradici v Brně, Litomyšli a nově v Příbrami.

Setkání v Litomyšli 4. - 5.11. 23 se koná opět za účasti známých osobností ve svém oboru, s pestrým programem. Těšit se můžete na poradny alternativní medicíny, výklady karet a snů, měření aury, feng-shui, automatickou kresbu, čtení z ruky a mnoho dalšího. Součástí festivalu jsou meditace, workshopy, očistné rituály a zajímavé přednášky. Prezentace rukodělné dovednosti - hand made. Je určen všem, koho zajímají novinky v oblasti osobního rozvoje a alternativních směrů, ale také tradiční pohled do světa esoteriky, prastarých nauk a nevysvětlených záhad.

Seznámíte se s možnostmi, jak zlepšit své zdraví, jak si nasměrovat životní cestu nebo třeba změnit svůj pohled na svět. Na festivalu je možnost zakoupení minerálů, řemeslných výrobků, dekorací, obrazů, ale také šperků, svíček a tradičních esoterických předmětů nebo léčivých bylinek.

Celý program přednášek naleznete na astrovikend.cz a vstupenky můžete zakoupit buď přímo na místě v den konání festivalu nebo v předprodeji na www.astrovikend.cz/rezervace-vstupenek nebo v Informačním centru Litomyšl. 

Dozvíte se něco o přírodních kamenech a jejich energii, můžete zakoupit energetické krystaly a orgonity, obrazyenergeticke.cz Jana Kateřina Kastnerová a mnoho dalších hand-made výrobků, šperků a také přírodní kosmetiku.

Můžete se zúčastnit amazonského rituálu s naším dvorním šamanem Chuan Carlos Pacaya Gomez nebo si vyslechnout přednášku populárních mentorů (Milo Mahdall).

MUDr. Jan Miklánek představí myšlenku alternativní medicíny, která se zaměřuje na léčení celého člověka. „Psychika a somatika jdou vždy ruku v ruce."

Výklady z karet jsou tradiční součástí našich festivalů. Nejedná se o žádné „věštění z křišťálové koule" a možná vás překvapí, co se dozvíte o své budoucnosti i současném životě. K dispozici vám bude například Kartář Láďa, Monika Nika Skákalová, Anna Hanáková, Emilie Didi - Bertova, Atlantydanka (Světlana Štrajtová), Mariana Bažantová, Kartářka z hor, další...

Můžete navštívit stánky s přírodní kosmetikou, zakoupit přírodní doplňky stravy založené na krevním testování, nebo stánky s magickými rituálními oleji vyrobenými ze speciálních tradičních ingrediencí, které mají stejnou vibraci jako situace, kterou potřebujeme do svého života přijmout.

Nebude chybět ani Jana Niessnerová a výklad z ruky (chiromantie). „V liniích naší dlaně se skrývá naše minulost, přítomnost i budoucnost".

A čeká vás také populární přednáška "PARANORMÁLNÍ JEVY A JEJICH KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ skupiny Skupina EPRV777 a těšíme se na Jaroslav Drábek a jeho kolegyni Sashi's 🙏

A samozřejmě skvělé občerstvení od Bedřiška Zelenková a Beze dorty a zákusky 🙏👌

Festival proběhne o vikendu 4. - 5. listopadu 2023 od 9.00-18.00 (sobota) a 10.00 - 17.00 (neděle). Více v události Astrovíkend Litomyšl a mrkněte do skupiny na Astrovíkend Litomyšl .

Více o nás na Astrovíkend

www.astrovikend.cz
www.instagram.com/astrovikend_ezo_festival
www.astrovikend.cz/litomysl-program-festivalu /záložka Seminární sál, Knihovna/ program sobota a neděle 

Těšíme se na vás!

DATUM KONÁNÍ: 4.-5.listopadu 2023
ČAS KONÁNÍ: sobota (9-18.00) a neděle (10-17.00)
MÍSTO KONÁNÍ: Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl

KATEGORIE/RUBRIKA: festivaly, výstavy, trhy, prodejní akce

WEB: www.astrovikend.cz

FACEBOOK (odkaz na FB nebo událost na FB): Astrovíkend

https://facebook.com/events/s/astrovikend
https://www.facebook.com/share/ouMF7idGQ4b26buW/

KUDYZNUDY.CZhttps://www.kudyznudy.cz/akce/astrovikend-litomysl-dny-tajemna-a-zdravi-esotericky

CENA VSTUPENEK: 70 Kč / osoba / den, vstupné na přednášky 200 Kč, 80 Kč, 50 Kč dle programu

KOUPIT VSTUPENKY (odkaz na předprodej vstupenek): www.astrovikend.cz/rezervace-vstupenek

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě