Astrovíkend Brno | 21.-22.10. 2023

datum 16. 10. 2023

Tradiční zážitkové setkání za účasti známých osobností ve svém oboru, s pestrým programem. Těšit se můžete na poradny alternativní medicíny, výklady karet a snů, měření aury, feng-shui, automatickou kresbu, čtení z ruky a mnoho dalšího. Součástí festivalu jsou meditace, workshopy, očistné rituály a zajímavé přednášky. Prezentace rukodělné dovednosti – hand made.

Je určen všem, koho zajímají novinky v oblasti osobního rozvoje a alternativních směrů, ale také tradiční pohled do světa esoteriky, prastarých nauk a nevysvětlených záhad.

KONÁNÍ AKCE

21. 10. 2023 – 22. 10. 2023

So–Ne: 10:00–18:00

MÍSTO

Lužánky – středisko volného času Brno

VÍCE INFORMACÍ

astrovikend.cz

Událost na Facebooku

VSTUPENKY

50-200 Kč

Rezervace vstupenek

www.astrovikend.cz/rezervace-vstupenek 

Kontakt pro vystavující:

www.astrovikend.cz/registrace-ucinkujicich 

[email protected] 

www.instagram.com/astrovikend_ezo_festival

Astrovíkend - zážitkový festival v duchu esoteriky, amazonských rituálů, filipínského duchovního léčení i přesvědčivých kartářů… Esoterický festival s názvem Astrovíkend, v jehož rámci se konají přednášky i výstavy, má již mnohaletou tradici. Festival je koncipován tak, aby mohl přijít opravdu každý, i když se aktivně nezajímá o věštectví nebo alternativní medicínu.

Co Vás čeká:

Dozvíte se něco o přírodních kamenech a jejich energii, můžete zakoupit energetické krystaly a orgonity a mnoho dalších hand-made výrobků, šperků a také přírodní kosmetiku.

Můžete se zúčastnit amazonského rituálu s naším dvorním šamanem Chuan Carlos Pacaya Gomez, zažít společné požehnání od reverendky Estela Palaris Orbito nebo si vyslechnout přednášku populárních mentorů. Chybět nebude ani náš astrolog Milan Gelnar, který vám vytvoří osobní horoskop.

MUDr. Jan Miklánek představí myšlenku alternativní medicíny, která se zaměřuje na léčení celého člověka. „Psychika a somatika jdou vždy ruku v ruce.“

Výklady z karet jsou tradiční součástí festivalu. Nejedná se o žádné „věštění z křišťálové koule“ a možná vás překvapí, co se dozvíte o své budoucnosti i současném životě. K dispozici vám bude například Kartářka Nika SkákalováEmílie Didi,  Miroslava Kusaková, Renata Unčovsksá, Ilona Regina Grimmová,  Kartář Láďa, Olga  Sellene,  Dagmar Sabolová a další…

Můžete navštívit stánky s přírodní kosmetikou, zakoupit přírodní doplňky stravy založené na krevním testování, nebo stánky s magickými rituálními oleji vyrobenými ze speciálních tradičních ingrediencí, které mají stejnou vibraci jako situace, kterou potřebujeme do svého života přijmout.

Nebude chybět ani Jana Niessnerová a výklad z ruky (chiromantie). „V liniích naší dlaně se skrývá naše minulost, přítomnost i budoucnost“.

A v neposlední řadě promluví zkušený mentor a módní guru jako Milo Mahdall nebo Zlatko Štěpina- Kvantová terapie.

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě