Afirmace

datum 25. 4. 2023
autor a zdroj obrázku: ©Anthony, Pexels na webu Canva.com

LÉČIVÁ AFIRMACE

Jsem zdravá/ý. Mé tělo je v naprosté harmonii. Je plné lásky a vnitřní síly. Do mého těla vstupuje léčivá energie, která mi proniká do každé buňky v těle a léčí vše potřebné. Cítím se v naprostém pořádku. Jsem vděčná/ý za tento dar a děkuji za své pevné zdraví.

FORMULKA POZITIVNÍHO MYŠLENÍ

Jsem dokonale harmonická. V nitru svého bytí nalézám klid a jistotu. Z nekonečné moudrosti podvědomí čerpám sílu získávat úspěšně vše, co potřebuji k optimálnímu životu pro sebe i pro svou rodinu. Jsem svobodná, jistá, nemám co skrývat a dosahuji úspěchu. Láska, kterou nabízím ostatním lidem, se mi vrátí v jejich vstřícnosti, v jejich ochotě pomoci a v jejich zájmu se mnou spolupracovat. Nastoupila jsem úspěšně novou cestu a vím, že moje vnitřní síla mou představu již brzy obrátí ve skutečnost. Do budoucnosti hledím s důvěrou a s klidem. Vše se v dobré obrátí. Můj vnitřní hlas mi ukáže správný směr, kterým bezpečně vykročím.

HOJNOST

Přijímám vděčně do svého života vše dobré. Všechny mé potřeby jsou naplňovány nyní a vždycky.

POZITIVNÍ NALADĚNÍ

Den ode dne je lépe.

OTEVŘÍT SRDCE LÁSCE

Jsem plna hlubokého klidu a harmonie. Miluji svůj život i své tělo. Nevyčerpatelná síla mého podvědomí prostupuje celým mým tělem až do poslední buňky, čistí mě a je mi posilou. Z harmonie, která mě naplňuje, vyzařuje též moje láska ke všem lidem okolo mne. Cítím, jak jsou všechny duše spojeny, a jsem plnohodnotný člen tohoto společenství. Jsem plna harmonie a plna lásky, jsem zdravá a šťastná.

ZÍSKÁNÍ SEBEDŮVĚRY

Jsem zdravá a naprosto harmonická. Naplňuje mě hluboký klid a důvěra. Mám záštitu v nekonečné síle svého podvědomí, jež určuje můj život a přináší mi štěstí a spokojenost. Na své kolegy i ostatní lidi myslím s láskou a sympatiemi: žiji a pracuji s nimi v harmonickém souladu. Děkuji stvořiteli za plnost a bohatost života, za vnitřní i vnější štěstí, jehož mohu být v životě účastna.

Autor: Marek Gabriel Kiss
Zdroj: facebook.com/marek.g.kiss

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě