Adventní otevírání srdce

datum 20. 12. 2023
Autor a zdroj obrázku: Jitka Saniová, vytvořeno pomocí AI

Během adventu a přibližování se ke Slunovratu, kdy Světlo zase vchází do našich životů dochází i díky magické otevřené bráně "Vánoc" k hlubšímu otevírání různých vrstev našeho srdce.

Není náhodou, že během svátků jsou si lidé často bližší, anebo se o to alespoň více snaží.

Od 12.12. do období Slunovratu ( 21.12.+-) se s námi totiž každoročně "něco děje". Z nebe proudí zesílené toky světla a to prochází všemi skulinkami, aby vyneslo napovrch co je třeba, a zahojilo staré rány.

V tomto čase může docházet k čarovným léčením duše, vztahů, a vůbec všeho co je třeba...chce se po nás jediné: otevřít se tomu.

Otevření různých vrstev srdce

Naše srdce ( potažmo srdeční čakra, vyšší srdce, duchovní srdce) má nezměrně vrstev a je již vědecky dokázáno, že pole srdce je nejsilnější ve vesmíru. Během adventu dochází k zesílení tlaku na otevření srdce a my máme možnost své lidské srdce otevřít mnohem více než kdy jindy. 

Níže je pár tipů a úvah k otevírání srdce...

Osobně mám velkou lásku pro zemi, planetu Zemi a tak svou lásku v srdci a v oblasti hrudníku směřuji do srdce a hlubin matky země tím, že pomyslím na vše co zde miluji. Moře, hory, louky, svá oblíbená místa a jen tuto emoci vydechnu do země samotné. Láska se mnohonásobně vrací.

Odmala jsem mívala psa...psi jsou přátelé člověka protože jej bezmezně milují, stahují z pánečka emoce a bohužel později i nemoce...Jsou pro mnoho lidí zdrojem bezpodmínečné lásky a také důvěrníky, kteří znají příběhy, které nikdo jiný neví...Spojení s domácím mazlíčkem ať už psem, či jakýmkoli jiným zvířetem je skvělým otevírákem srdce.

Přátelé jsou naše vybraná rodina říká se...ví to, co mnohdy neví naši nejbližší ( rodiny, partner, děti) a hlubokou konverzací s dobrým přítelem dosahujeme otevření srdce někdy mnohem rychleji a snadněji než s kýmkoliv jiným.

Děláte-li to co milujete, ale především pracujete li s láskou dochází k otevření další vrstvy srdce.Té, která sdílí s ostatními a je ve službě celku. Je to velmi podstatná část našeho srdce, která je nutná ke spokojenosti a celistvosti.

Naše nejintimnější a nejbližší vztahy působí na naše nejhlubší vrstvy v srdci a také na temná zákoutí, která potřebují prosvětlit láskou natolik, aby byla vyčištěna, propuštěna a zacelena. jsou to často ty nejtěžší výzvy, které ale nesou hlubinné otevření srdce...

Přeji vám všem krásný čas a laskavé a klidné vlny vašeho srdce ať vás jím provedou...

Autor: Martina V. Jasné vědění
Zdroj: www.jasnevedeni.cz

Sdíleno s laskavým svolením autora

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě