Finální fáze transformace působí v životě každého z nás. Společnou meditací můžeme podpořit vzestup a urychlit finální a velmi náročnou fázi. Sdílejte a připojte se k podpoře sil Světla.

Doba čtení 3 min.

Cesty k sobě


Cobra 5.6.2020

Opäť je čas na akciu! Je čas vziať osud tejto planéty do vlastých rúk! Všetci súhlasíme, že proces oslobodzovania planéty trvá príliš dlho. Toto je naša šanca kolektívne urýchliť tento proces. Preto použijeme príležitosť silnej konfigurácie, prekrytia/ konjunkcie Jupiteru a Pluta 30. Júna, na vytvorenie portálu, cez ktorý zjednotíme naše vedomie a spustíme proces, ktorý nás privedie do Veku Vodnára.

Zdieľajte túto meditáciu všade kde môžete ! Prosím zdieľajte ju na svojich webstránkach a blogoch. Pozvite spirituálne skupiny, aby sa k nám pridali. Ak poznáte alternatívne médiá, môžete im to poslať. Môžete vytvoriť udalosť na Faceboku pre svoju miestnu skupinu ľudí, ktorá vykonáva túto meditáciu vo vašej časti sveta. Taktiež potrebujeme jednu hlavnú skupinu na Facebooku pre túto udalosť. Môžete vytvoriť video a zdielať ho na Youtube.

Vedecké štúdie potvrdili pozitívny efekt masových meditacií a aktivácií na ľudskú spoločnosť, takže každý z vás, ktorý sa zapojí do tejto aktivácie môže naozaj pomôcť priniesť Vek Vodnára bližšie k nám:

thespiritscience.net

www.worldpeacegroup.org

Táto aktivácia pomáha Silám Svetla uzemniť energiu Svetla na povrchu planéty na ešte väčšiu stabilizáciu časovej osi, ktorá bude viesť k dlho očakávanému Veku Vodnára.

Počet ľudí vykonávajúcich túto meditáciu je najsilnejší faktor, v moci povrchovej ľudskej populácie na urýchlenie tohto procesu.

Môžeme dosiahnuť kritický počet 144,000 ľudí vykonávajúcich túto aktiváciu! Dokonca môžeme dosiahnuť jeden milión! Toto vytvorí masívnu liečiacu reťazovú reakciu v celosvetovom energetickom poli.

Konjunkcia Jupiteru a Pluta 30. Júna je bod zvratu hviezdnej brány na časovej osi 2020 Veku Vednára, ktorá sa otvorila 12. Januára s konjunkciou Saturnu a Pluta, má svoj bod zvratu 30. Júna s konjunkciou Jupiteru a Pluta a zatvorí s a 21. Decembra s konjunkciou Jupiteru a Saturnu:

Zdroj: 2020aquarius.blogspot.com

Účelom celej Hviezdnej brány časovej osi Veku Vodnára 2020 je stabilizovanie pozitívnej časovej osi Veku Vodnára pre planétu a naša aktivácia 30. Júna je bodom zvratu v tomto procese. Tento silný aktivačný bod sa nachádza skoro presne v strede celého 2020 procesu so 170 dňami medzi 12. Januárom a 30. Júnom, a ďalšími 174 dňami medzi 30. Júnom a 21. Decembrom.

Zdroj: 2020aquarius.blogspot.com

V astrológií konjunkcia Jupiteru a Pluta symbolizuje obrovské spoločenské a spirituálne zmeny, ktoré prinesú hojnosť spirituálneho a materiálneho bohatstva pre ľudstvo:

Zdroj: 2020aquarius.blogspot.com

Našu meditáciu Vek Vodnára Časť 2 budeme vykonávať v presný moment konjunkcie Jupiteru a Pluta 30. Júna, čo bude o 7:48 CEST v Paríži. (Aj na slovensku) To sa rovná 22:48 PDT v pondelok 29. Júna v Los Angeles, 23:48 MDT v pondelok 29. Júna v Denveri a potom prechádzame do Utorka 30. Júna pre ďalšie časové zóny: 00:48 CDT v Chicagu, 1:48 EDT v New Yorku, 6:48 BST v Londýne, 7:48 EET v Cairo, 13:48 CST v Taipei a Beijing, 14:48 JST v Tokiu a 15:48 AEST v Sydney.

(Na Slovensku 30. Júna o 7:48 ráno.)

Čas meditácie pre svoju časovú zónu si môžete pozrieť aj tu:

www.timeanddate.com

Inštrukcie:

Použite svoju vlastnú techniku, aby ste dosiahli uvoľnený stav vedomia.

Vyjadrite svoj zámer použiť túto meditáciu ako nástroj na spolu vytvorenie spúšťača, ktorý spustí Vek Vodnára

Privolajte si Fialový Plameň z jeho primárneho zdroja, aby vytvoril ochranný kruh okolo vás, počas a aj po meditácií. Požiadajte, aby premieňal všetko, čo neslúži Svetlu.

Vizualizujte si stĺpec briliantového bieleho Svetla, vychádzajúci z Kozmického Centrálneho Slnka, potom distribuovaný do Centrálnych Sĺnk všetkých galaxií v tomto vesmíre. Potom si vizualizujte ako toto svetlo vchádza cez naše Centrálne Slnko, potom ide cez našu galaxiu, vstupuje do našej Slnečnej sústavy a ide cez všetky bytosti Svetla vnútri našej Slnečnej Sústavy a potom cez všetky bytosti na planéte Zem a taktiež cez vaše telo až do stredu Zeme.

Vizualizujte si ako toto Svetlo premieňa všetku zostávajúcu temnotu na Zemi, lieči všetky nerovnosti, odstraňuje všetku chudobu a prináša hojnosť celému ľudstvu. Vizualizujte si jemné ružové Svetlo Bohyne objímajúc všetky bytosti na planéte Zem a liečiac ich emočné telá. Vizualizujte si nový obrovský kozmický cyklus Veku Vodnára ako začína a prináša čisté Svetlo, Lásku a Šťastie všetkým bytostiam na Zemi.

Odporúčaný čas na našu meditáciu je 20 minút.

Audio verzia bude doplnená čoskoro.

Aktualizácie o Veku Vodnára:

2012portal.blogspot.com

2020aquarius.blogspot.com

Zdroj:2020aquarius.blogspot.com


Není v našich silách ručit za všechny obsahy videí, názory a jednání jednotlivců.
Přejeme vám všem mnoho lásky v této transformační době.


Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat a velmi nás mrzí, že se mnoho vašich chtěných plateb neuskutečnilo vzhledem k potížím funkčnosti platební brány. GoPay muselo přijmout nové podmínky bank, kdy spolkům neumožní on-line platby kartou. Prosíme o znovu zaslání/zasílání vašich příspěvků, prozatím přes klasický bankovní převod:

Pro platby v ČR: 107-7380440287/0100 s uvedením slova „Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí: IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287, BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX

Snažíme se pro vás najít jiné zjednodušující služby pro vaše platby. Děkujeme za pochopení i za podporu.

S láskou Cesty k sobě