Zdroj: Pixabay.com

Opět nadešel čas jednat! Nadešel čas vzít osud našeho světa do vlastních rukou! Všichni se shodneme, že proces osvobození planety Země trvá příliš dlouho. Zde je naše šanceproces kolektivně urychlit. Využijeme k tomu silné konjunkce Jupitera a Saturnu, 21. prosince 2020, abychom vytvořili portál skrze který sjednotíme naše vědomí a spustíme proces, který nás dovede do Věku Vodnáře.
Sdílejte tuto meditaci po celém světě! Publikujte ji na svých stránkách a blozích. Pozvěte duchovní skupiny, aby se k nám přidaly. Znáte-li alternativní médium, které by o ni mohlo mít zájem, můžete jim ji poslat. Můžete vytvořit událost na Facebooku pro vaši místní skupinu a společně se této meditace zúčastnit ve vaší části světa. Zároveň pro tuto událost potřebujeme vytvořit jednu hlavní Facebookovou skupinu. O této meditaci můžete vytvořit video a sdílet jej na YouTube.
Vědecké studie prokázaly pozitivní dopad hromadných meditací a aktivací na lidskou
společnost, takže každý, kdo se zúčastní této aktivace, pomůže dostat Věk Vodnáře blíže k nám:
http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crimesuicide-deaths-in-surrounding-areas/
http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Tato aktivace pomáhá silám Světla (Galaktické konfederaci, pozn. překl.) dostat energii Světla na povrch planety, za účelem ustálení časové linie, která nás dovede do dlouho očekávaného Věku Vodnáře. Počet lidí, provádějících tuto aktivaci, je jediný nejvíce ovlivňující faktor pro urychlení tohoto procesu, který je tímto plně v moci povrchové populace.

Věk Vodnáře, Konečná aktivace

Tato aktivace pomáhá silám Světla (Galaktické konfederaci, pozn. překl.) dostat energii Světla na povrch planety, za účelem ustálení časové linie, která nás dovede do dlouho očekávaného Věku Vodnáře. Počet lidí, provádějících tuto aktivaci, je jediný nejvíce ovlivňující faktor pro urychlení tohoto procesu, který je tímto plně v moci povrchové populace.

Dosáhnout kritického množství 144 000 lidí, provádějících tuto aktivaci v jeden okamžik, je možné! Dokonce můžeme dosáhnout i jednoho milionu! To vytvoří silnou ozdravnou řetězovou reakci v energickém poli po celém světě! (Aktivace 21. ledna 2020 se po celém světě zúčastnilo kolem 150 000 lidí, celosvětové meditace 5. dubna 1,1 milionu lidí a aktivace 30. června 250 000 lidí; pozn. překl.)

Konjunkce Jupitera a Saturnu 21. prosince završuje letošní hvězdnou bránu časové linie Věku Vodnáře, která se otevřela 12. ledna konjunkcí Saturnu a Pluta, měla svůj bod obratu 30. června, při konjunkci Jupitera a Pluta, a uzavře se 21. prosince konjunkcí Jupitera a Saturnu.
Účelem hvězdné brány časové linie Věku Vodnáře roku 2020 je stabilizace pozitivní
časové linie Věku Vodnáře pro planetu. Během roku 2020 temné síly zkusily co mohly, aby zabránily manifestaci pozitivní časové linie Vzestupu (toku událostí, ve kterém budou mít lidé možnost s co nejméně překážkami dosáhnout schopnosti opustit povrch planety Země – buď ve světelném těle jako merkaba, nebo dobrovolným nastoupením na některou ze světelných lodí Ashtarovy letky, a dočasným umístěním na jednu z mateřských lodí Plejáďanů, umístěných na střední a vzdálené oběžné dráze Země, kde přečkají období, během kterého naše planeta, Gaia, projde posledním očištěním pozn. překl.).
Je to nyní naše společná šance navždy ukotvit, zabezpečit a stabilizovat pozitivní
časovou linii Vzestupu, a zajistit, že zbytek procesu planetárního osvobození proběhne
hladce a rychle.
V prosinci nastane mnoho silných astrologických konfigurací, vedoucích k naší hlavní aktivaci 21. prosince. Každá z těchto konfigurací bude odrazovým můstkem k naší hlavní aktivaci. Nejprve nastane 10. prosince kvadratura (astrologický pravý úhel) mezi planetami Pluto a Eris, a to přesně ve 22:06 UTC (koordinovaného světového času). Následně 14. prosince dojde k úplnému zatmění Slunce v 16:14 UTC (pozorovatelného z Pacifiku, Chile, Argentiny a Atlantského oceánu, pozn. překl.). Saturn poté 17. prosince v 05:04 UTC vstoupí do znamení Vodnáře, do kterého Jupiter vstoupí o dva dny později, 19. prosince v 13:08 UTC.
Kvadratura Pluta a Eris je energií bojovné bohyně, bojující proti vládnoucí třídě. Úplné zatmění Slunce 14. prosince zobrazí proměnlivý kříž konjunkce Slunce, Měsíce a Merkuru v kvadratuře Neptun, lunární uzel a Vestu. Tato energie v mnoha oblastech zbavípovrchovou populaci iluzí. Saturn a Jupiter vstupující do znamení Vodnáře přinesou napovrch planety velmi potřebnou energii Vodnáře s alespoň jednou z hlavních planet neboasteroidů zůstávajících od té doby ve znamení Vodnáře až do roku 2043.
Velká konjunkce Jupitera a Saturnu 21. prosince je první významnou konjunkcí ve  znamení Vodnáře od roku 1405 a dochází k ní přesně v den zimního slunovratu. Toto je okamžik, kdy k nám začnou proudit první dlouho očekávané energie Věku Vodnáře:
https://www.astrotheme.com/Jupiter-Saturn-and-Aquarius.php
http://greatbear.mcn.org/aquar.htm
Je to nejtěsnější velká konjunkce od roku 1623, Jupiter a Saturn budou v takové
vzájemné blízkosti, že je uvidíte jako samostatnou hvězdu. V okulárech teleskopu bude
obě planety vidět velmi blízko u sebe, až se bude zdát, že se jejich mnohočetné měsíce
téměř dotýkají:
Jupiter a Saturn při 0 stupních a 29 minutách utvoří velký trigon (velkou trojici, tj.
vzájemné astrologické uspořádání do trojúhelníku, pozn. překl.) s hvězdou Alcyone
v 0 stupních a 17 minutách ve znamení Blíženců (Alcyone je naším lokálním centrálním
sluncem ze souhvězdí Plejád (naše Sluneční soustava obíhá kolem hvězdy Alcyone a při
tom vstupuje a vystupuje z fotonického pásu, pozn. překl.)) a galaxií M87 v 1 stupni a 13 minutách ve znamení Vah (M87 je hlavní galaxií v kupě galaxií v souhvězdí Panny, jež je zdrojem energie galaktické lásky v naší části vesmíru). Tento velký trigon přinese extrémně silné energie kosmické lásky na povrch planety, a to bude spouštěčem, který započne nový cyklus Věku Vodnáře. Paprsek energií kosmické lásky bude pocházet z galaxie M87 v souhvězdí Panny a bude mnohem silnější, než ten, který dorazil na Zemi během aktivace AION portálu:
http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.htm
Aktivaci budeme provádět v přesný okamžik konjunkce Jupitera a Saturnu 21. prosince, která nastane v 18:22 UTC. To odpovídá 10:22 PST pro Los Angeles, 11:22 MST pro Denver, 12:22 CST pro Chicago, 13:22 EST pro New York, 18:22 GMT pro Londýn, 19:22 CET pro Paříž, 20:22 EET pro Káhiru, následujícího dne poté v 2:22 CST pro Taipei a Pekingu, 3:22 JST pro Tokyo a 5:22 AEDT pro Sydney.
Čas aktivace ve vaší časové zóně si můžete zkontrolovat zde:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20201221T1922&p1=195
Pro střední Evropu platí čas pro Paříž. Datum a čas aktivace pro Českou Republiku
a Slovensko je 21. prosince v 19:22.
Instrukce:
1. Použijte vlastní techniku k dosažení uvolněného stavu vědomí (např. počítáním
nádechů a výdechů, pozn. překl.).
2. Vyslovte svůj záměr použít tuto aktivaci jako nástroj ke společnému vytvoření
spouštěče, který započne Věk Vodnáře.
3. Vyzvěte Fialový plamen, z jeho primárního zdroje, aby kolem vás umístil ochranný
kruh během a po aktivaci. Požádejte ho ať přemění vše, co neslouží Světlu.
4. Představte si sloup oslnivého bílého Světla, vycházejícího z Kosmického Centrálního
Slunce, jak se šíří do Centrálních sluncí všech galaxií v našem vesmíru. Následně si
představte jeho cestu do naší galaxie: z Kosmického Centrálního slunce prochází
skrze galaxii M87 a z ní vstupuje do Galaktického Centrálního slunce naší galaxie,
odtud vstupuje do naší Sluneční soustavy, skrze naše Slunce, prochází všemi
bytostmi Světla v naší Sluneční soustavě, skrze sublunární prostor, skrze všechny
bytosti na planetě Zemi a také skrze vaše tělo, až do středu Země.
5. Představte si jak toto oslnivé Světlo přeměňuje všechnu zbývající temnotu na planetě Zemi, uzdravujte veškeré nerovnoprávnosti, odstraňuje veškerou chudobu a přináší hojnost celému lidstvu. Představte si jak začíná nový velkolepý kosmický cyklus Věku Vodnáře, přinášející čisté Světlo, Lásku a Štěstí všem bytostem na Zemi. Představte si váš dokonalý život v novém Věku Vodnáře.
Doporučená doba aktivace je 20 minut.
Propagační videa v češtině:
www.youtube.com/watch?v=8F7MoRyysN4
www.youtube.com/watch?v=DttlCVfXQF4
www.youtube.com/watch?v=WzL0iVbtrzY
Nejnovější aktualizace najdete na blogu organizátora aktivace (anglicky):
http://2012portal.blogspot.com
Nebo na slovenském blogu, který průběžně překládá Cobrovi články do slovenštiny:
https://2020aquarius.blogspot.com
Autor: Cobra
Překlad z anglického originálu, dostupného na adrese:
http://2012portal.blogspot.com/2020/11/make-this-viral-age-of-aquarius-final.html

Není v našich silách ručit za všechny obsahy videí, názory a jednání jednotlivců.
Přejeme vám všem mnoho lásky v této transformační době.


Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat a velmi nás mrzí, že se mnoho vašich chtěných plateb neuskutečnilo vzhledem k potížím funkčnosti platební brány. GoPay muselo přijmout nové podmínky bank, kdy spolkům neumožní on-line platby kartou. Prosíme o znovu zaslání/zasílání vašich příspěvků, prozatím přes klasický bankovní převod:

Pro platby v ČR: 107-7380440287/0100 s uvedením slova „Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí: IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287, BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX

Snažíme se pro vás najít jiné zjednodušující služby pro vaše platby. Děkujeme za pochopení i za podporu.

S láskou Cesty k sobě