Věnujme minutu denně myšlence na MÍR

datum 9. 3. 2022

Během 2.světové války zorganizoval poradce ministerského předsedy Winstona Churchila skupinu lidí, kteří každou noc v určitou dobu přestali se vším, co dělali, a společně se modlili za mír, bezpečí a ochranu lidí v Anglii. Dělali to každý den a bylo to, jako by se město zastavilo, tak velká byla síla modlitby. Výsledek byl tak ohromující, že bombardování bylo po krátké době zastaveno!

Nyní opět organizujeme skupinu lidí různých národností, abychom se modlili jednu minutu za bezpečnost našich zemí, za ukončení problémů, které nás tíží, a za to, aby Bůh vedl rozhodnutí našich vlád.

Budeme se setkávat v následující dobu:
Česko 16h (Slovensko 16h - pozn. redakce), Rakousko16h, Španělsko 16h, Portugalsko 15h, Kanárské ostrovy 15h, Kostarika 20h, Kolumbie 19h, Nikaragua 20h, Ekvádor 19h, Guatemala 20h, Mexiko 20h, Panama 19h, Honduras18h, El Salvador 20h, Venezuela 18h, Uruguay 17h, Paraguay 17h, Brazílie 18h, Argentina 17h, Chile 17h, Itálie 16h.
Prosím, podpořte nás při této iniciativě.

Každý den se ve stanovenou dobu na jednu minutu zastavíme, abychom se modlili za mír ve světě, za ukončení konfliktů a za obnovení klidu ve všech národech Země a za to, aby rodiny hleděly k Bohu, a za své bezpečí a svou spásu.

Pokud pochopíme obrovskou sílu modlitby, budeme ohromeni. Předáte-li tuto prosbu svým kontaktům, můžeme s naší modlitbou učinit zázrak. Nastavte si vyzvánění na vašem mobilu každý den ve stanovený čas pro Vaši zemi a jednu minutu se modlete za mír. 🙏🙏🙏🙏

Zdroj: internet

sdílet: 
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě
FB ico