Pomožte nám zneškodnit klimatickou zbraň HARP
pomocí kterého je počasí, smýšlení a náklady záměrně zmanipulované tak

views 0 datum 8. 11. 2015 délka
Víte to, že modifikace počasí jsou prováděny vládami států již více než 50 let? Podrobnosti naleznete ve stejnojmenném článku uvedeném ZDE. Úzce související článek s videem zveřejněný pod názvem: "Radary Nexrad vytvořily extrémní tornáda v USA" je uveden ZDE. Další úzce související článek a video s názvem: "Americká akustická zbraň v jižním Atlantiku 2" je uveden ZDE.


Uvědomte si, že naprosto vše vně projevené bylo nejdříve jen pouhou mentální představou a teprve potom se tato představa stala vně projevenou realitou. To znamená, že máte mnohem větší sílu a moc než si vůbec uvědomujete, takže pokud si začnete představovat, že HARP začíná kolabovat a je nejen nefunkční, ale i neopravitelný a tudíž již nepoužitelný, tak se tato představa uskuteční i na hmotné úrovni existence. Jak je to možné je vysvětleno v článku s názvem: "Z čeho a jakým způsobem jsou tvořeny veškeré hmotné projevy existencí, aneb jak si stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít", který je uveden ZDE.


Takže si nejdříve přečtěte výše uvedený článek a začněte si představovat, že nad zařízením HARP je světelná kopule ve tvaru dutého zrcadla, v jejímž ohnisku je veškeré zařízení HARP, především jejich vysílací antény. Pak si představujte, že veškerý vyslaný signál se od dutého světelného zrcadla, které je ve tvaru duté kopule, odráží a vrací signály nazpět do antén. Tím dochází k tomu, že se přijatá energie neustále zvyšuje, čímž dochází k rezonanci způsobující kolaps a destrukci zařícení HARP, takže jim na zařízení vzniká stále více a více poruch (které se šíří exponenciálním tempem), které nestačí opravovat, takže dochází k totálnímu kolapsu a destrukci tohoto zařízení. Úzce související článek s názvem: "VÝZVA, připojte se ke kolektivní tvořivé vizualizaci, ve které pomáháme naší planetě a jejím obyvatelům do páté, pozitivně polarizované dimenze je uveden ZDE. Kdo chce pomoci začít "grilovat" veškerou negativitu harmonizujícím světlem pramenícím z centrálního slunce celého vesmíru, připojte se prosím. Je uveden ZDE.


Uvědomte si, že vaše / naše vědomí je nesčíslněkrát mocnější než jakákoliv technika, neboť probuzené vědomí je ve spojení se svým vyšším Já, nebo-li s Boží podstatou je nejen nesčíslněkrát mocnější, ale je ji nezničitelné a pánem a tvůrcem každé situace. Úzce související článek s názvem: "Jsme především vědomí, čili zvuková - vibrační, nebo-li frekvenční složka světla" je uveden ZDE.


Úzce související články:
* Vy jste tvůrci Nové Doby! Uvedeno ZDE.
* My jsme tvůrci svých světů a jejich realit, čili všeho co je - existuje. Uvedeno ZDE.
* Už je na čase začít si tvořit takový svět v projevu 5.D, ve kterém chcete pobývat či žít. Uvedeno ZDE.

 

Zdroj: http://inner-light.ning.com/forum/topics/pomozte-nam-zneskodnit-klimatickou-zbran-harp-pomoci-ktereho-je-p

 

sdílet:
přehrát:
holubice
Podpořte nás

Děkujeme

Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat.

Pro platby zdarma v ČR a Eurozóně:
2502009848/2010 s uvedením slova
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro platby v ČR:
107-7380440287/0100 s uvedením
„Dar“ do zprávy pro příjemce.

Pro mezinárodní platby ze zahraničí:
IBAN: CZ40 0100 0001 0773 8044 0287 
BIC/SWIFT kód: KOMBCZPPXXX
Název účtu: CESTY K SOBĚ
Praha 4, 149 00
Česká republika

111
111 Kč
222
333 Kč
333
555 Kč
444
777 Kč
999
999 Kč
libovolna
libovolná částka
Cesty k sobě